Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δεν του ράβεται ένα ζουρλομανδύα για καλό και για κακό;


Ο Σαμαράς που αποδείχτηκε ο ποιο άχρηστος αρχηγός που πέρασε από την Νουδούλα, αφού έγινε παρατρεχάμενος του ….Βενιζέλου που δεν τον ήθελε ο Μητσοτάκης ούτε ως στέλεχος της,  διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς ενόψει εκλογών προσπαθεί να μαζέψει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.
Και τώρα, μετά το θρίαμβο της «αυτοδυναμίας» και του «λύστε με τα χέρια» και την κατάκτηση του εξωπραγματικού ποσοστού 18,85% Προετοιμάζεται  με τις αλλοπρόσαλλες τακτικές του για να παραδώσει το κόμμα στη Ν. Μπακογιάννη αφού παραδίδεται στις απαιτήσεις των αντιπροέδρων, του Δ. Αβραμόπουλου και Δήμα που είναι άνθρωποι της Ντόρας, και να ανοίξει τις πύλες σε όλη την "κεντροδεξιά", όπου κεντροδεξιά χαρακτηρίζεται πλέον και το ... ΛΑΟΣ, κάτι που απεχθανόταν ως ακραίο κόμμα, καθώς και στον Μάνο που είναι και αυτός άνθρωπος της …Ντόρας.
Οι μόνοι που απομένουν εκτός προς το παρόν, είναι οι ηγέρθητε –Χρυσή Αυγή, που κατά την γνώμη μας είναι και οι ποιο ικανοί για να βάλουν τάξη στο μητσοτακικό μπουρδέλο, και ας το ονομάσουν …Ακροκεντροδεξιά.
Πάντως ΣΑΜΑΡΑ ο Καρατζαφερης θέλει καμιά πενηνταριά σαν και εσένα, και … τους καταπίνει ..αμάσητους. Μην ελπίζεις σε τίποτα .Θα σε αφήσει να πέσεις από το… καμπαναριό πρώτα, και μετά, θα σε θάψει με….. τιμές, βάζοντας για κοράκια τους Μπουμπουκοβοριδηδες σου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...