Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Εάν κατέβει το ΛΑΟΣ στις εκλογές θα πάθει άνευ προηγουμένου πανωλεθρία


Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από το να …στρώνεις το τραπέζι και να καθίσουν να… φάνε …άλλοι. Αυτό έπαθε ο Καρατζαφέρης. Ενώ έκανε μεγάλο αγώνα για να απενοχοποιήσει τους ακροδεξιούς, βασιλικούς, χουντικούς, και λοιπά ακραία στοιχεία ,βάζοντας τα ακόμα και στην βουλή, με το να κάνει την στροφή για να ικανοποιήσει το απωθημένο του να το παίξει θεσμικός με αποκορύφωμα το πλασάρισμα του στην δοτή κυβέρνηση Παπαδημου και τα ναι στο αρχικό μνημόνιο, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Έδωσε το δικαίωμα να παίξουν στο δικό του ταμπλό η Χρυσή Αυγή μέσω της αγνοημένης και ξεχασμένης από αυτόν πολιτικής κατά των λαθρομεταναστών λόγω ψευτοθεσμικότητας και ο Καμμένος λόγω της αρχικής ψήφισης του επάρατου μνημονίου εκ μέρους του. Ταυτόχρονα έκανε την μεγάλη πατάτα την στιγμή που γνώριζε ότι εποφθαλμιούσαν την διαδοχή στο απόκομμα του, να βάλει στο κυβερνητικό παιχνίδι τους δυο Μπουμπουκο και Βοριδη κάνοντας τους υπουργούς με την γελοία δικαιολογία ότι… έκλαιγαν.
Τα λάθη που έχει κάνει είναι τόσα πολλά που χρειάζονται σελίδες για να αναλυθούν .
Έτσι πλέον, από την στιγμή που του έχουν κλείσει όλες τις …πολιτικές χαραμάδες που μπορεί να παίξει ,και με δεδομένο πως εάν πάμε για εκλογές θα είναι με λίστα ότι ποιο καταστροφικό για ένα κόμμα που το 80% των υποψηφίων του είναι τέτοια ψώνια, που θέλουν όλοι να είναι πρώτοι στην λίστα ελπίζοντας …πως θα βγουν βουλευτές, ενώ ο μεγάλος καημός τους είναι , το ποιος πήρε τους ποιο πολλούς ψήφους, η ποιος είναι πρώτος η δεύτερος. Με αυτά τα δεδομένα,  Πρώτον Θα δυσκολευτεί πολύ να βρει υποψηφίους, και δεύτερον, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αγωνιστούν όλοι οι… εναπομείναντες . Κατ΄όυσίαν θα τρέξουν  πενήντα άτομα, δηλαδή οι πρώτοι των συνδυασμών του, διότι δεν υπάρχει το κίνητρο των σταυρών. Τα μεγάλα κόμματα το αντιμετωπίζουν αυτό με υποσχέσεις βολέματος όλων των υποψηφίων, πράγμα που αυτός δεν διαθέτει πλέον.

Έτσι το ποιο σίγουρο είναι πως θα υποστούν  καταποντισμό τα ποσοστά του , και πολιτική πανωλεθρία. 


Αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατέβει με τα ίδια ψηφοδέλτια,το καλύτερο για αυτον θα ήταν να μην κατέβει στις εκλογές ,διότι αφ΄ενός  μεν έτσι κατοχυρώνει έστω εικονικά  το προηγούμενο 2.9%, και αφ΄΄ετερου βοήθα την δεξιά παράταξη που τόσο κόπτεται για αυτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...