Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Πανικός στον δικομματισμό διότι στις εκλογές προβλέπεται να σαρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ .



Και τρίτη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά άνετα από το δεύτερο κόμμα που είναι η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για δημοσκόπηση της KΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής, που  δημιουργεί πανικό στο ξεφτιλισμένο δικομματικό σύστημα. Γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες πως εάν πάμε σε εκλογές, θα είναι το τέλος του και λογικά θα περάσουν πολλά χρόνια για να δουν οι σαμαροβενιζελοι κυβέρνηση εάν υπάρχουν μέχρι τότε. Για αυτό τον λόγο όλοι ασχολούνται και προσπαθούν να βρουν πολιτικά κουσούρια και τρωτά σημεία στον Τσίπρα. Ακόμα και η ρόμπα Ο Ρομπάι πήρε στο τηλέφωνο τον Παπούλια και του 'πε τι θα γίνει με σας.
"Πότε και με ποιο χρονικό ορίζοντα θα σχηματίσετε κυβέρνηση?". Ο Παπαδήμιος είχε και αυτός μεταφέρει στον Παπούλια μήνυμα της Μέρκελ, πάνω στην ίδια γραμμή, αλλά με ακόμη πιο αυστηρό ύφος. Σήμερα εκτός από το τηλεφώνημα Ρομπάι , υπήρξε και παρέμβαση του Σόιμπλε, σε ελαφρώς πιο χαμηλούς τόνους.
Επί της ουσίας, το υπό τη Μέρκελ Διευθυντήριο των Βρυξελλών ανησυχεί για τυχόν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εκβιάζει τα τσιράκια του να πάρουν αντιδημοκρατικές και ανθελληνικές αποφάσεις. ...


Έτσι λοιπόν   με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ που ανεβάζει... εντυπωσιακά τα ποσοστά, ΟΛΑ τα άλλα κόμματα εμφανίζουν μικρότερη ή και μεγαλύτερη μείωση των ποσοστών τους.
Και στο κάτω-κάτω μια ζωή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη είμαστε .Ας τους δοκιμάσουμε και αυτούς και βλέπουμε.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο μαυρη προπαγανδα βλεπω σκιζετε.Αφαιρειτε απο τονΚαμενο ενω τους εθνοπροδοτες τους εχετε σταθερα στο 30%.ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΛΥ ΥΨΙΛΟ ΔΥΨΗΦΙΟ.!!

Ixnos είπε...

δεν αφαιρουμε τιποτα διοτι ειναι επισημο γκαλοπ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...