Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προδίδει υπογείως τους ψηφοφόρους του ο Καμμένος








Βόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη. Υποστήριξε ότι οι όροι που έχει θέσει ο Π.Καμμένος και τους οποίους έχει δώσει γραπτώς στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνουν περιθώρια συνεργασίας για την δημιουργία κυβέρνησης.
Από το πρωί σήμερα έλεγαν ότι  είχε απορριφθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί δεν είχαν γίνει δεκτοί οι όροι Καμμένου, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά πριν λίγο ο Α.Σαμαράς είπε άλλα: Ότι "συζητείται η πρόταση Καμμένου".
Γιατί: Έθεσε-υπέδειξε ως δικαιολογία για να εξαπατηθεί ο λαός  τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους μήνες, πράγμα το οποίο πλάσαραν εντέχνως τα Μ.Μ.Ε
Αύριο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας θα συναντηθεί με τον τον Π. Καμμένο σε μία κατ'ιδίαν συνάντηση, χωρίς την παρουσία πρακτικογράφων για να αποτελειώσουν την αισχρή συνομωσία τους εις βάρος του λαού,  αλλά το ερώτημα παραμένει:
Πως είναι δυνατόν να πάνε σε μια τέτοια κυβέρνηση, όταν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τεράστια λαϊκή αντίδραση με ανεξέλεγκτες συνέπειες; Κάτι που απασχόλησε και φρενάρισε λίγο  τους τρεις σήμερα στην σύσκεψη με τον Κ.Παπούλια. Πρακτικά, το μόνο που φοβούνται δεν είναι η υποτιθέμενη εσωτερική ασφάλεια. Φοβούνται νεκρούς...

Όταν αποκαλύφτηκε η εξαπάτηση του βγήκε δήθεν να διαμαρτυρηθεί πως είναι σκευωρία της Ν.Δ, αλλά η προεδρία με ανακοίνωση της ξεφτιλίζει τον Καμμενο διότι λέει ότι τα νον πειπερ με τις προδοτικοπαραχωρητικές προτάσεις ο ξεφτίλας τα έδωσε με την παράκληση να μην δοθούν στην δημοσιότητα  αλλά…. στα κόμματα, γεγονός που το ανάφερε στον ΖΩΗ που επέμενε ότι δεν υπάρχουν η ΣΤΑΗ αναγκάζοντας τον σε μια θλιβερή πολιτική στάση-ομολογία  να παραδεχτεί ότι δεν ήταν …ενήμερος. Αυτό σημαίνει ότι ο βρωμιάρης το απέκρυψε και από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του.  Πόσο ποιο πρόστυχος πολιτικά μπορεί να γίνει.

Εσύ ρε ΠΟΛΙΤΙΚΕ αληταρά δεν έλεγες πως δεν αναγνωρίζεις το νον πειπερ του Παπαδημου διότι είναι ανυπόγραφο; Εσύ γιατί δεν το υπόγραψες; άρα ήταν νον πειπερ και ήθελες να το κρατήσεις μυστικό  ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΟΥ.  


Ο τύπος το ξανάλεμε είναι ένας  επικίνδυνος πολιτικός σαλτιμπάγκος.. Έπαιξε ταυτόχρονα στο ταμπλό του ΣΥΡΙΖΑ, και της Ν.Δ Μέσω Βορίδη. 

Καμμένε …Οι πεθαμένοι δεν έχουν θέσει σε κυβέρνηση, αλλά στα… νεκροταφεία.

Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τον… Καρατζα..μμένο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις χάσει επεισόδια, καμμία σχέση, διαρροή του συστήματυος Πασόκ-ΝΔ είναι.
Ξύπνα.

Ixnos είπε...

Μαλλον θα καταπειεις την γλωσσα σου με τα νεωτερα.Διαβασε να ξεστραβωθεις.Ο Παπουλιας τα επιβεβαιωνει

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ;.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρείς τον Παπούλια έγκυρη πηγή;
Αυτός άκουγε την Μπενάκη να λέει πως θα μειωθεί η εδαφική μας ακεραιότητα και δεν έκανε τίποτα,κι ας έλεγε αυτή μετά σε άλλες δηλώσεις πως αυτά τα έλεγε για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.Η εδαφική ακεραιότητα δεν έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση,εκτός αν σχεδιάζουν ως μέρος του ενιαίου ευρωπαϊκού κράτος,σαν επαρχία,να παραχωρήσουμε κομμάτια σε άλλους π.χ.
Αυτός ήταν επί χρόνια υπουργός του Πασοκ,του Ανδρέα και του Σημίτη..
Και τώρα ξαφνικά έβαλε άλλη "στολή" και έγινε άγιος και έγκυρη πηγή;
Αν διαβάσεις τα πρακτικά θα δεις πως δεν προκύπτει πουθενά αυτό το ...plan B!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...