Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οι άθλιοι προδότες μαγειρεύουν κυβέρνηση δοτών δήθεν προσωπικοτήτων . Προσέξτε..ρεμάλιαααα δεν θα ξέρεται που να κρυφτείτε από την οργή του λαού. Τότε γιατί ψηφίσαμε;


Αυτούς τους άθλιους και  ξεπουλημένους μόνο με λαϊκή επανάσταση μπορούμε να τους διώξουμε ειδάλλως θα μας κάθονται στον σβέρκο με αντισυνταγματικά τερτίπια εφ΄ορου  ζωής. Γνωρίζουν πως εάν πάμε σε εκλογές θα είναι το πολιτικό τους τέλος και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα με συναίνεση του ΠΑΠΟΥΛΙΑ για την επιβίωση τους. Το νέο φαγητό που θα μας σερβίρουν για να το καταπιούμε αμάσητο είναι μία νέα δοτή κυβέρνηση ξενόδουλων δήθεν τεχνοκρατών  γαρνιρισμένη από πολιτικούς-υπάλληλους ξένων συμφερόντων, για να προετοιμάσουν την αναμενόμενη εκτέλεση μας. Είναι τόσο δύσκολα τα μέτρα που έχουν αναλάβει επ΄΄αμοιβη να εφαρμόσουν εις βάρος μας το επόμενο διάστημα που θέλουν οπωσδήποτε για άλλοθι να έχουν και τον ΤΣΙΠΡΑ στο βρώμικο κόλπο.  
Οι ξενόδουλοι Παπούλιας,  Σαμαράς, Βενιζέλος προσπαθούν δήθεν να κάμψουν τις αντιδράσεις του Κουβέλη και να σχηματιστεί κυβέρνηση χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, νομιζωντας ότι θα  καταφέρουν έτσι θα παραπλανήσουν τους πολίτες .Εάν το τολμήσουν, αυτά που θα συμβούν στο μέλλον δεν θα τα έχουν φανταστεί ούτε στα ..όνειρα τους, εκτός εάν αυτό θέλουν. Να φέρουν την πλήρη αποδιοργάνωση του κράτους.
Κατά την γνώμη μας αυτό που θα καταφέρουν είναι να σιγουρέψουν το πολιτικό τους τέλος, και να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις εναλλάξ Καμμένου εάν δεν συμμετέχει στην προδοσία και Τσίπρα για τα επόμενα είκοσι χρόνια, στέλνοντας όλα τα υπόλοιπα σκουπίδια στον …κάδο, μαζί με τον  δανειστή του… κολόσπιτου του Παπανδρέου που μας τον κάθισαν στον σβέρκο μας για να συνεργήσει σε  όλα τα αντισυνταγματικά που χρειάζονται για το ξεπούλημα της χώρας.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...