Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Καρατζαφέρης απειλεί έμμεσα το σύστημα μέσω του …. γνωστού Χαρδαβέλα. για να τον βάλει στην βουλή


Όσα έκρυψαν και κουκούλωσαν για το σκάνδαλο Siemens οι έλληνες πολιτικοί στις εξεταστικές επιτροπές σε συνεργασία με… τους γερμανούς συναδέλφους τους και δικαστικούς, περιέχονται σε έναν φάκελο – φωτιά λέει ότι  έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Καρατζαφέρης και προέρχεται από την «εξ απορρήτων» ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου, κ. Τσακάλου, την οποία ο κ. Καρατζαφέρης έχει συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του προς ανταπόδοση των υπηρεσιών της, και για την οποία είπε ότι θα της ζητησει αφού αναρωτιούνται τα κόμματα τι έχει στο αρχείο της, αναφερόμενος στη γραμματέα του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου. να κάνει μια συνέντευξη Τύπου και να τα δώσει όλα… όσα επιλέξει βεβαίως αυτός, στη δημοσιότητα.
Την δήθεν αποκάλυψη αυτή κάνει ο κ. Καρατζαφέρης στη σημερινή συνέντευξή του στον Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκλειστικά για το web tv του Newsbomb που θα προβληθεί απόψε 9:00 το βράδυ στην εκπομπή Αποκαλύπτω, αντί να τα πάει στους εισαγγελείς.
Τι θα κάνει αυτό τον φάκελο με τα στοιχεία φωτιά που λέει ότι καίνε πολλούς έλληνες πολιτικούς; Θα τα χρησιμοποιήσει προς ιδίον όφελος, οπως και τα περιβόητα dvd απο την ...Ρουμανία,  ενώ θα βγάλει μερικά για …πυροτέχνημα.
Ποιον θα στηρίξει ως πρωθυπουργό στην πιθανή νέα κυβέρνηση, γιατί 600.000 σπίτια θα αλλάξουν χέρια μέχρι το τέλος του 2012, και πολλά άλλα περιέχονται στην υποτιθέμενη αποκαλυπτική συνέντευξη του

Κατά τα…λοιπά;

Έστειλε το αρχιλαμόγιο τον Κύρτσο στο Ηράκλειο σήμερα για να ……παρουσιάσει μερικους απο τους ανεκδιήγητους βουλευτές του στην Κρήτη διότι πολλοί ειναι ...μαϊμού, και λογικά απουσίαζαν. Αυτός βέβαια δεν τολμά να πατήσει τα πόδια του στο Νησί ,Αλλά η παρουσίαση εγινε αιτία και γέλασαν και τα… πεζοδρόμια της πόλης από την ..καζούρα που έπεσε. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...