Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προβλέπεται… ο ..θειος Αβραμόπουλος θα βάλει το χέρι του απο την…. Δευτέρα.


Φρέσκια δημοσκόπηση... Σαλεύει!!! Απίστευτη κατρακύλα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και στην πρώτη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης στο γκάλοπ που έφτασε στο makeleio .
Πρόκειται για γκάλοπ που διενεργεί όπως σας έχουμε πει ανεξάρτητος φορέας γι αυτό και το δημοσιεύουμε...Ποσοστά συντριβής για τη ΝΔ σε ένα από τα γαλάζια κάστρα ενώ ο ΛΑΟΣ κυριολεκτικά ανύπαρκτος σε μια περιφέρεια που θα περίμενε κανείς να πετάει λόγω του Μακεδονικού. Εξαφανισμένη και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της Λούκας και του Καστανίδη με ποσοστό μόλις 0,5% .Τα υπόλοιπα στοιχεία της δημοσκόπησης είναι το ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ με ποσοστό 6,5% το ΛΕΥΚΟ με 2,1 ενω δεν απάντησε το 5,6 % των ερωτηθέντων...
Άλλη  έρευνα που έγινε σήμερα, σε δείγμα 1000 ατόμων. Και είδαμε στο nonews-NEWS Σε σχέση με τα ποσοστά της προηγούμενης μέρας, παρατηρούνται οι εξής τάσεις:

ΝΔ... 24,2 (-2)

ΠΑΣΟΚ 20,2 (+0,3)
ΣΥΡΙΖΑ 12,3 (-1,5)
ΚΚΕ 9,4 (καμία αλλαγή)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 8,0 (ανεπαίσθητη διαφορά με τη χθεσινή μέτρηση, -0,1)
ΔΗΜΑΡ 5,5 (-0,7)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,9 (+0,5)
ΔΗΣΥ 3,9 (+0,2)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,8 (+0,6)
ΛΑΟΣ 2,1 (βυθίζεται, -0,3)

Τα διαφημιστικά σποτ του Σαμαρά και η συνεχής έκθεση στα φώτα της τηλεόρασης έστρεψαν, μέσα σε μια μέρα, το δείκτη των ποσοστών της Ν.Δ. προς τα κάτω.
Του Καμμένου, δε φαίνεται να του στοίχισαν τα περί Παιδείας και οι επεισοδιακές κόντρες του.
Οι Οικολόγοι παρουσιάζουν δυναμική άνοδο, ενώ τον Καρατζαφέρη δε φαίνεται να τον σώζουν οι Αϊβαλιώτηδες με τις ρατσιστικές κορώνες τους και τα παλιά, γνωστά, φτηνά, δημαγωγικά κολπάκια.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι μέσα σε μια μέρα δεν υπάρχουν εντυπωσιακές αλλαγές (δείτε τη χθεσινή δημοσκόπηση) , το τοπίο παραμένει πάντα ασταθές με τους αναποφάσιστους να διαδραματίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο...

Εμείς πάντως προχθές το γράψαμε.
Η απόφαση όμως ελλείφθει .Θέλουν οκτώ κόμματα στην βουλή.

Μπαίνουν Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαρήγα, Τσιπρας, Καμμένος, Χρυσή Αυγή,  Κουβέλης, μεταξύ των Ντόρα, Καρατζαφέρη  και  πράσινων θα μπει ένας, στην καλύτερη περίπτωση …Δυο. Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια χειραγώγησης των ψηφοφόρων από τους  μνημονιακούς  εργολάβους με κινδυνολογίες περί ακυβερνησίας στημένων γκάλοπ με φουσκωμένα ποσοστά για τους δυο δήθεν πλέον μεγάλους κ.α . δεν φαίνεται να αποδίδει το έργο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...