Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ χαρίζει πριν από τις εκλογές, την…. πρωθυπουργία στον Τσίπρα.


Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5.
"Nαι" από τον ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεμαχία (debate) μεταξύ του Α. Σαμαρά και του Α.Τσίπρα! Ο τελευταίος αποδέχθηκε (σιγά μην έχανε τέτοια ευκαιρία!) την πρόκληση και έτσι σύντομα θα δούμε τους δύο αρχηγούς να συγκρούονται επί πολιτικού στην τηλεόραση αφήνοντας απ'έξω τον κομπάρσο των εκλογών το ΠΑΣΟΚ.

Να μαζέψει τους Βοριδη, Μπουμπουκο,Πλευρη, Κιλτιδη ,Βελοπουλο και την Τζαβελλα για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τον… Τσιπρισμο. Ε..ρεεε γλέντια. Ξεχάσαμε την ….Ελσα Παπαδημητρίου και τον …Αυγενακη..
Όταν θα σκάσει η βόμβα μετά την ήττα του για το χρήμα που άρπαξε η… Πολιτική Άνοιξη από την Siemens,διότι οι Γερμανοί πάντα..τιμωρούν τους ηττημένους ,  εκεί θα πέσουν τα ταβάνια.    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.οι ξένοι δεν θέλουν αυτοδυναμη ν.δ στήν
κυβέρνηση
Αν το ήθελαν δεν θα έβαζαν τον σαμμαρα να υπογράψει το μνημονιο θα τον εκβιαζαν με πολλαν μέτα τις εκλογές ούτε θα χρηματοδοτουσαν καμμενο κ χ.α.
2.επειδή ξέρουν απο ψυχολογία λένε οτι λένε για να ψηφισουμε τσιπρα...τούς βολεύει στα εθνικά...σκοπια θράκη κ ΑΟΖ...Όσο για τη χρεοκοπία θα την τρεναρουν μέχρι τις εκλογές στήνει αμερική...μέτα

Ανώνυμος είπε...

Ο δουρειος ιππος εχει ονομα, αριστερα. Κακεκτυπο της ιδεολογιας που εφαρμοζεται στην υπολοιπη ευρωπη. Αυτη επιθυμουν οι παγκοσμιοποιητές για το ανακατεμα των λαων ,τη χαραξη καινουριων συνορων, τη ληθη σε καθετι εθνικο, την αρνηση της ιστοριας και σε τελικη φαση την αρπαγη της ταυτοτητος μας.Οσο για την ν.δ πνέει τα λοίσθια δε δύναται να κάνει βημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...