Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ξεβρομίζει το κόμμα του Καρατζαφέρη από τους αργυρώνητους και ιδιοτελείς ψευτοπατριώτες


Αν και όλα δείχνουν - στις δημοσκοπήσεις ακόμη μεγαλύτερη βουτιά για το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη, εν τούτοις τα όργανα του κόμματος αποφάσισαν την αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία κλείνει οριστικά η συζήτηση περί επιστροφής του Γ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ, «η πρόταση του κ. Σαμαρά κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με τον διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».
Όμως στην σημερινή σύσκεψη οι πρώην... βουλευτές του ΛΑΟΣ οι κ. Βελόπουλος, Κιλτίδης και Πλεύρης φαίνεται ότι εξέφρασαν τη διαφοροποίησή τους στην πρόταση Καρατζαφέρη με τον Κώστα Κιλτίδη μάλιστα να κάνει δική του πρόταση προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ προκειμένου να ανοίξει εκ νέου διάλογος συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατίας. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και μετά τις αποδοκιμασίες στελεχών του ΛΑΟΣ στον Θ. Πλεύρη κατά την αποχώρησή του από την συνεδρίαση της πρώην Κ.Ο. του ΛΑΟΣ (εδώ)
Τελικά ίσως του βγει πολιτικά σε καλό το να φύγουν για άλλες πολιτείες, αυτοί που υποτίθεται πως ήταν σημαία ενός σάπιου δουλοπρεπούς και εξαρτημένου ψευτοκόμματος. Μπορεί να λέμε ότι ο αρχηγός φταίει για όλα, αλλά εάν έχεις σάπιο υπόβαθρο Όπως αποδεικνύεται  τι περιμένεις ,γερά θεμέλια;
Στην προκειμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι χρησιμοποίησαν πολύ έξυπνα το πατριωτιλίκι κάτι σκουπίδια ,εξαπάτησαν τον κοσμάκη για να μπουν στο σύστημα , μέσω του πλυντηρίου ΛΑΟΣ, Και μόλις τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία μετακόμισης – αναβάθμισης την κοπάνισαν, νομίζοντας πως ο κοσμάκης έχει αμνησία και θα ξεχάσει ότι πρόκειται για στυγνά και αδίστακτα φασιστόμουτρα.
Το θλιβερό είναι ότι την βρωμιά τους, καθώς  και την ρετσινιά του αργυρώνητου ακραίου την αφήνουν να την… διαχειριστεί ο… Καρατζαφέρης που σε τελική ανάλυση ίσως βγει σε βάθος χρόνου κερδισμένος, εάν φύγουν… ΟΛΑ τα καλοπληρωμένα ψευτοπατριωτικά σκουπίδια, εν αντιθέσει με τον ΣΑΜΑΡΑ που τα αναμαζεύει, και ο οποίος έχασε την ευκαιρία να προσεταιρισθεί όλο το ΛΑΟΣ, διαλέγοντας να κάνει ανίερες συμμαχίες-εξαγορές με μερικούς από τους… σκουπιδουπαλλήλους του. Πόσο ποιο μαλάκας μπορεί να είναι ο άνθρωπος.
Παίρνεις από κάποιο μαγαζάκι  πληρώνοντας τους με δυσανάλογα  ως προς την αξία τους ποσά μερικούς διεφθαρμένους  ….υπαλλήλους του, και μετά ζητάς από το..αφεντικό να έρθει και αυτός στην… δούλεψη σου; Γιατί; Για να επιβραβεύσει την άθλια πράξη σου  ;  Εάν δεν την καταντήσει μικρότερη από την … ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, να μας… χαιρετίσεται.

7 σχόλια:

Ixnos είπε...

αναγκαστηκαμε να διαγραψουμε
ενα σχόλιο διοτι δεν ηταν πολιτικό.Θα σας παρακαλεσουμε να γραψεται οτι θελεται αλλα πολιτικα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκληρά τα χώνεις στους φευγάτους , αλλά έχεις…. Δίκιο για τον ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που ξεβρωμίζει από τους νεοφιλελεύθερους για να μπορέσουμε να γυρίσουμε κάποιοι πατριώτες! Τόσο καιρό τον είχαν πνίξει τον Καρατζαφέρη με τις φιλοδοξίες και τον αριβισμό τους! Ρήξη και ανατροπή εναντίον όλων! όσο πολεμάνε τον Καρατζαφέρη τόσο εγώ πείθομαι να τον ξαναστηρίξω!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο ποιο πολλά δήθεν πατριωτικά καραγκιοζάκια φεύγουν, τόσο ποιο πολλοί αγνοί αλλά παραγκωνισμένοι από δαύτους θα επιστρέφουν. Αρχηγέ άλλαξε τα όλα, και μην φοβάσαι τίποτα. Ποιο πολύ κακό έκαναν τα μπουμπούκια στο κόμμα παρά καλό. Εάν έβαλες μυαλό είμαστε μαζί σου. Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία. Ο προδότης ΣΑΜΑΡΑΣ θέλει να το παίξει σωτήρας, παίζοντας και στην πλάτη σου. Θα καλοπεράσει μετά τις εκλογές από την Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε να γαμηθούν τα κολολαμόγια Βελοπουλο κιλτιδη τζαβελα πλευρη και λοιπούς, που τους πήρε ο πόνος να στηρίξουν τον..ξεπουλημένο ΣΑΜΑΡΑ. Εμάς τους απλούς ψηφοφόρους μας ρώτησαν τα ρεμάλια για το εάν θέλουμε να συμπράξουμε με τους προδότες νεοδημοκράτες ;

Ανώνυμος είπε...

proedre steile sto diaolo ola ta lamogia

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί που έφυγαν,καλώς, ήταν η αιτία να χρεωνόμαστε οι ανιδιοτελείς αγωνιστές του κόμματος τη ρετσινιά του φασίστα, του δωσίλογου μνημονιακού ,(επέμεναν τα πουλάκια μου στο πρώτο και μερικοί στο β΄)να απολογούμαστε για τα παιδιά του κολεγίου και των περισπούδαστων φίλων τους στο εξωτερικό πάντα (κοινώς γιάπηδων) .Όπως και ναχει η κατάσταση μετά την τρικυμία έρχεται και η νηνεμία-ησυχία,γαλήνη.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το πέρας των εκλογών οι διάττοντες αστέρες θα καταλήξουν στον κάδο γιατί η ύβρις προκαλεί τη νέμεση να παρέμβει. Η δε νουδούλα από το τράκο δε θα υφίσταται εν αντιθέσει με τα παλικάρια του ΛΑ.Ο.Σ που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν για χάρη της πατρίδος.Γυρίζοντας πίσω το χρόνο σκέφτομαι ότι το έπαιζαν και εθνικιστές (στα λόγια πάντα)αυτοί που αν δουν τούρκο θα κατεβάσουν τα παντελονάκια για να τους τον κάτσει καταδρομικά.Κλείνοντας τους στέλνω μήνυμα να μη ανηφορίσουν στα ψηλά βουνά γιατί θα τους ξεβράσει η οργή όσων σταμάτησαν την προέλαση των Ιταλών.Βολταράκι στη Συγγρού και πολύ τους είναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...