Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο… Πουτιν στηρίζει μόνο τον …Καρατζαφέρη ?


Εάν θέλετε να μάθετε το κόλπο πως μια τυπική επιστολή ευχαριστηρίων, από αυτές που έστειλαν κατά χιλιάδες οι ρωσικές πρεσβείες ανά τον κόσμο απαντώντας στον καταιγισμό συγχαρητηρίων που δέχτηκαν, Μετατρέπεται σε επιστολή στήριξης και μάλιστα με επιβεβαίωση του εγκυρότατου λαμόγιου του Κύρτσου στην φυλλάδα του city press, απευθυνθείτε στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Η επιστολή αριστερά υπογράφεται όχι φυσικά από τον Πούτιν, όπως ψέματα λέει ο Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να αποκομίσει κομματικά οφέλη, αλλά από τον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα κ. Τσικισβίλι, ως ευχαριστήρια στον Πρόεδρο του Λαος για τις ευχές του σχετικά με την εκλογική νίκη του Πούτιν στις ρωσικές Εκλογές.
Αυτά ως απάντηση στις γελοιότητες περί στήριξης του ΠΟΥΤΙΝ  στον γραφικό τύπο.

 


3 σχόλια:

Νίκος Σχοινάς είπε...

Ο Καρατζαφέρης σε πανικό για την επερχόμενη εκλογική του αποτυχία, και αφού απέτυχε στη προεκλογική του προσπάθεια:
1.να συγκεντρώσει κόσμο (όλες οι συναθροίσεις του ήταν οι χειρότερες που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν),
2.να αρθρώσει σοβαρό και πειστικό πολιτικό λόγο (απολογούταν, κατηγορούσε , έβριζε και επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια),
3.να συγκροτήσει αξιόλογα ψηφοδέλτια,
κατέφυγε στη επιστολή ΠΟΥΤΙΝ.
Μία επιστολή κοινωνικής συμπεριφοράς και περιεχομένου (ευχαριστήρια), την εμφάνισε, ότι δήθεν ο ΠΟΥΤΙΝ δια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και ,ότι, αν δεν υπήρχε ο Καρατζαφέρης και δεν έσπευδε να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του (το έκαναν όλοι οι Αρχηγοί) δεν θα οικοδομούνταν οι ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ελλάδος και ομόδοξης Ρωσίας.
Η αγυρτεία, η ελαφρότητα και η ανευθυνότητα του ανθρώπου στο διπλωματικό πεδίο δεν έχει όρια. Τι κάνουν και δεν τον συγκρατούν οι έμπειροι πρέσβεις Γεωργίου και Κοραντής και τον αφήνουν σε τέτοιο λαϊκό παραλήρημα, εκμετάλλευση και δημαγωγία εθνικών θεμάτων;
Για να δείξει και να αποδείξει, ότι έχει και αναπτύσσει διεθνείς σχέσεις; Μα δεν καταλαβαίνει, ότι υποσκάπτει, ευτελίζει και τσαλακώνει μια διμερή ΕΘΝΙΚΗ διπλωματική προσπάθεια;
Με την επιστολή αυτή, που ευτυχώς έκανε το λάθος και έδωσε στη δημοσιότητα και με αυτά που δήλωσε στο ΣΕΦ στη χθεσινή του ομιλία (...Σας μεταφέρω τις ευχές για εξαιρετική επιτυχία του Βλαδίμηρου Πούτιν του Προέδρου της Ρωσίας….).και την επίσημη κομματική δήλωση του: «Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του Προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η Πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την Πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα», ο άνθρωπος ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
Άσε που τον έστειλε αδιάβαστο και ο Κύρτσς, δηλώνοντας:
"Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος"

Ανώνυμος είπε...

εσενα τι σε νοιάζει τελικά περισσότερο?
Τι είπε ο Πούτιν ή πώς να τροποποιήσεις τα λεγόμενα και να τα μεταφέρεις με το δικό σου τρόπο?
Η εμπαθεια και η προσπάθεια σου να δείξεις το αντίθετο, είναι αυτο που σε χαρακτηρίζει...

Αν μπορείς να διαβάσεις καλύτερα την επιστολή, ο Ρωσος πρέσβυς εύχεται καλή επιτυχία στον Γ. Καρατζαφέρη και του μεταφέρει τα ευχαριστήρια του Πούτιν.

Ενοχλεί ε? Τόσο που έβαλες ακόμη και τον Κύρτσο να κάνει δηλώσεις που ούτε κατα φαντασίαν δεν ανέφερε, αλλά τις είπε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ που μετέφερε την παραπληροφόρηση της είδησης. Ενοχλεί όμως ε? Ακριβώς γιαυτό το λόγο στέλνει ο Πούτιν παρατηρητές για τις εκλογές. Γιατι ξέρει τι ετοιμάζουν όλοι αυτοι που παίζουν με το μέλλον μας. Ομως αυτό δεν θα περάσει...
Τωρα το ποιός γελοιοποιήθηκε αστο καλύτερα... φαίνεται εξάλλου απο την ανάλυση σου.

Ixnos είπε...

Καρατζαφερίσκο το..βραδυ ξυρίζουν τον..Γαμπρό. Αντε γεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...