Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Σαμαρά στις επόμενες εκλογές δεν θα βρεις ούτε την ψήφο της μάνας σου.


Πριν από λίγο με δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς, βασιζόμενος και στο πλεονέκτημα του bonus των 50 εδρών που του έδωσε ο επαίσχυντος εκλογικός νόμος, ουσιαστικά κήρυξε νέα εκλογική περίοδο. Με την δήλωσή του απέρριψε το εύλογο αίτημα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα για άρση της δεσμευτικής επιστολής του προς την κ. Μέρκελ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν παρέχει... εμπιστοσύνη ή ανοχή σε ενδεχόμενη αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε ότι το αίτημα του κ. Τσίπρα ήταν εύλογο.  Η βασική του υπόσχεση προς τον ελληνικό λαό ήταν να του δοθεί λαϊκή ψήφος προκειμένου να καταγγείλει το μνημόνιο. Τι θα συνέβαινε αν ο νέος πρωθυπουργός πήγαινε στην κ. Μέρκελ να διαπραγματευτεί το μνημόνιο και εκείνη έβγαζε από τον φάκελο την επιστολή του προηγούμενου μνημονιακού συγκυβερνήτη κ. Σαμαρά, (ο οποίος θα εξακολουθεί να παραμένει πιστός στο μνημόνιο) και την επιδείκνυε. . Κάτι τέτοιο θα έκανε τον οποιδηποτε νέο Έλληνα πρωθυπουργό να φύγει άπραγος και ταπεινωμένος.  
Τώρα το εάν βγαίνουν οι σαλταρισμένες πατρόνες ο Κακλαμάνης που ουσιαστικά αποδόμησε τον πολιτικό σχεδιασμό και τη στρατηγική του κ. Σαμαρά, καλώντας τον να αναλάβει πρωτοβουλία για την επανένωση της Κεντροδεξιάς, και η Σαλώμη-Αρούλης Σπηλιωτοπουλος που ζήτησε σήμερα την επιστροφή στη ΝΔ της Μπακογιάννη ,του Καρατζαφέρη και του Μάνου δηλαδή των πλέον αποτυχημένων που έχουν πάει προ πολλού στον ..καιάδα, αλλά τους κρατά το σύστημα διότι τους χρειάζεται για …πλουραλισμό απόψεων, τρομάρα τους.
 Και να πλασάρουν  κάνουν δήθεν προτάσεις, «του κόλου τους», δεν έχουν την παραμικρή πολιτική σημασία, διότι πρόκειται περί πολιτικών σκουπιδιών που εκλέγονται από σχέσεις εξάρτησης.
Εμείς θα του πούμε να καθίσει να χαράξει… νέα στρατηγική με τον …Μπουμπούκα, τον ..Βορίδη ....τον… Λυκουρέτζο….   τον… Τραγάκη και τον...Μιλτιάδη τον Βαρβιτσιώτη. Άντε ρε να πάτε να γα…….. ναυάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...