Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τις …άρρωστες πολιτικές πουτάνες πότε θα τις μαζέψετε από τα παράθυρα που μας έχουν …αρρωστήσει ;


Εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι έπαιξαν κορώνα-γράμματα την υγεία τους επιλέγοντας «μολυσμένο» έρωτα βρίσκονται  «Αγκαλιά» με τον εφιάλτης του Aids
Πρόκειται για άντρες που είτε επισκέφτηκαν παράνομους οίκους ανοχής και  κακόφημα ξενοδοχεία είτε «ψώνιζαν» κορίτσια από τα πεζοδρόμια, κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το σοκαριστικό είναι ότι ορισμένοι από  αυτούς επέλεγαν συνειδητά πληρώνοντας και επί πλέον για να ζήσουν λίγες στιγμές απόλαυσης χωρίς να λαμβάνουν τις απαιτούμενες προφυλάξεις!
 Από την αστυνομική «σκούπα», μόνο τη Δευτέρα, σε παράνομους οίκους ανοχής και σε γνωστές «ροζ» πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό HIV! Πρόκειται για 10 Ελληνίδες και μια εκ Βουλγαρίας…  Οι ιερόδουλες εντοπίστηκαν έπειτα από 100 τουλάχιστον ελέγχους σε παράνομα «σπίτια» ή ξενοδοχεία.   

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι θα λάβουν τρομακτικές διαστάσεις αφού είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς έχουν πάει με άλλες γυναίκες  πόσες έχουν κολλήσει, και πόσους εν συνεχεία αυτές κόλλησαν .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...