Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Θα πρέπει να κάνουν ....ξεσκαρτάρισμα και οι επισκέπτες του διαδικτύου


Εμείς όταν είχαμε έγκυρα προγνωστικά τα δώσαμε εγκαίρως, ήταν ακριβή και όχι κατευθυνόμενα ,και αποδείχτηκαν σχαδον 100% μέσα όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Το γκάλοπ που κρύβουν ..όλοι και αμέσως οι παπαγάλοι με τα μεγάλα σαιτ βομβάρδισαν αμέσως με αλλά αβανταδόρικα και υπέρ του δικομματισμού τους αναγνώστες τους για τις εντυπώσεις.

Μήπως είναι η ώρα να γίνουμε ποιο επιλεκτικοί στα κλίκ μας για να μην μας εκμεταλλεύονται οι παραπληροφορητες;  

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να..ευχαριστήσουμε τον… ΟΤΕ που …φρόντισε να μας αφήσει χωρίς ιντερνέτ, κατά σατανική σύμπτωση από χθες τις 18.45 μέχρι σήμερα το μεσημέρι, αναγκάζοντας μας να υπολειτουργήσουμε χρησιμοποιώντας ένα φιλικό ..λαπτοπ.

Προσπαθούσε ο Γ.Παπαγιάννης εδώ και έναν μήνα να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να τον στείλει αγκαλιά σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Με μαιμουδο-δημοσκοπήσεις και με αστεία παραπολιτικά λασπολογούσε .Έγραφε πως η ΝΔ θα πάρει 30% και το Πασοκ 20-22%.Όχι πως τα πίστευε αλλά σαν γρανάζι του συστήματος, ήθελε να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να τον στείλει αγκαλιά στον δικομματισμό, στο μνημόνιο και τη δυστυχία.  Ο κόσμος όμως δεν μασάει από μαϊμούδες, δεν μασάει πλέον από τρομοκρατία και έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στον δικομματισμό και στα τσιράκια του.
Και τώρα τη απέμεινε στον Παπαγιάννη? Να γράφει κοτσάνες πως δήθεν είναι το πιο έγκυρο πολιτικό blog και πως είχε προβλέψει το αποτέλεσμα..Πως γίνεται αυτό ρε Παπαγιάννη αφού εδώ και έναν μήνα καθημερινά(αλλά ακόμα και χθες) μας έβγαζες τη ΝΔ πρώτη με 30% και το Πασοκ δεύτερο με 20%??
Ο κόσμος τιμώρησε τα λαμόγια του μνημονίου αλλά θα πρέπει να ρίξει πατσαβούρες στους λασπολόγους των blogs..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην ειναι αληθινα 1 εκ κλικ.

Ανώνυμος είπε...

γαμημενε παπαγιαννη γαμημενε παπαγιαννη γαμημενε παπαγιαννη αχρηστο κομματοσκυλο του συστηματος εφτασε και το δικο σου τελος μαζι με το τελος των κολλητων σου,γαμημενε γαμημενε ξεκωλιαρη αληταρα γαμω το κωλο μπλογκ σου και σου ευχομαι με ενα φιμοτρο στον κωλο,ξεκωλιαρη γαμημενε που θα σε πετυχω ρε αληταρα για να κλαψει η πουτανα η μανα σου ,γαμιολη ξεκωλιαρη πουσταριο λουγκρα γαμω την οικογενεια σου και οτι εχεις αν εχεις ιερο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...