Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Έκτακτο: Ο Μπουμπούκος απειλεί να αυτοκτονήσει εάν δεν πάρει υπουργείο.


Οι διεργασίες σε Μαξίμου και Ιπποκράτους να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο τρία πρόσωπα έχουν ήδη κλειδώσει στα υπουργεία που θα αναλάβουν.
Πρόκειται για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο τελικά θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Αθανασίου, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης, κατόπιν βέτο από τον επίτιμο, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών που θα περάσει στα χέρια του έτερου μητσοτακικού Βαγγέλη Βενιζέλου, Ίσως ο υποτιθέμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού εκτέλεσε την αποστολή διάλυσης του ΠΑΣΟΚ αναλάβει νέα .Δηλαδή της πολιτικής διάλυσης του Σαμαρά ,και ασφαλώς ο επίτιμος δεν ξέρει τίποτα για τους φόνους, διότι επισήμως ο χοντρομπαλάς δεν είναι δικό του παιδί αλλά… αντίπαλο. Έτσι μάλλον θα αναλάβει ρόλο αντιπροέδρου στο νέο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ σχήμα...αποκομμάτων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ




Η δημοσκόπηση είναι της RASS για λογαριασμό του Τύπου της Κυριακής. Η δημοσκόπηση έγινε βέβαια στις 18-20 Ιουνίου, πριν τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 24,8%, και έπεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,7%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8,1%, το ΚΚΕ με 4,7%, οι ΑΝΕΛ με 4,1%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.
Το ωραίο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ με 14 βουλευτές βάσει του ποσοστού του, θέλει …..14 υπουργεία.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βορίδης στο Διοικητικής μεταρρύθμισης θα απολύσει κόσμο με... το τσεκούρι και μάλιστα θα είναι και περήφανος.
Ο Μπουμπούκος γιατί να πάρει κι αυτός Υπουργείο;
Πόσους ακροδεξιούς θα αντέξει ο Σαμαράς στην κυβέρνηση;

Ανώνυμος είπε...

Να του δώσουν το Υπουργείο Πολιτισμού για να δούμε επιτέλους το μιούσικαλ της Μανωλίδου στο Ηρώδειο και τον αδερφό του Λεωνίδα σε τηλεπώληση με ντεκόρ την αρχαία Ολυμπία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...