Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μάλλον το παιδί… ο…. μικρο…νοος έχει …..εθνικό Αλτσχάϊμερ.





Το βίντεο είναι από την  εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Mega». (Δευτέρα 24 Ιούνη 2013, ώρα 11.30 μ.μ.)  Ένας από τους 4 καλεσμένους του ήταν, και ο Κύπριος τρομάρα του τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης. Μιλώντας για την Τουρκική Εισβολή του 1974, ο καταγόμενος από Μακαριακή οικογένεια Αλκίνοος (η μαμά του ήταν εκφωνήτρια του ΡΙΚ τον Ιούλη του 1974, δηλαδή είχε μπει με μέσον του Μακάριου) δηλώνει ότι οι Έλληνες φταίνε για την Εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο, διότι …. Δεν κοιτάμε τα δικά μας λάθη, τις αδικίες, και τις απίστευτες αγριότητες που διαπράξαμε ως Έλληνες εις βάρος των αδελφών του τουρκοκυπρίων,   και δηλώνει πως ένα πρόβλημα για την Κύπρο είναι , το ….ότι αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα, που δεν θέλει ούτε τα κακά της να απορρίψει,  βάζοντας με αυτό τον τρόπο υποψηφιότητα για το …βραβείο Ιπεκτσι

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψέμματα λέει;
Ήταν τόσο ηλίθιοι οι Ελληνοκύπριοι εθνικιστές της εποχής που ενώ αποτελούσαν το 80% του νησιού άρχισαν εθνοκάθαρση σε βάρος κάτι Τουρκων χωρικών στην οροσειρά του Πενταδάκτυλου κι έδωσαν στους Τουρκομόγγολους στις απέναντι ακτές τις αφορμές που ζητούσαν για να εισβάλουν.
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν ο Γρίβας και τα λοιπά γιδοπρόβατά του χρηματοδοτούνταν από τους Βρεττανούς, που μέσω των εθνοτικών συγκρούσεων στην Κύπρο κατάφεραν να διασφαλίσουν την μέχρι και σημερα αποικιακή παρουσία τους!

Ανώνυμος είπε...

Ίχνος σε αγαπάμε, σε εκτιμάμε, γουστάρουμε τον ακομπλεξάριστο τρόπο που γράφεις ,αλλά πρόσεχε γιατί έχεις εξελιχθεί σε Χρυσαυγίτικο προπαγανδιστικό κέντρο.
Αν θες να ξέρεις το 70% των Ελληνοκύπριων πιστεύουν τα ίδια με τον Αλκίνοο και στο λέω εγώ ως Βορειοελλαδίτης που έζησα 4 χρόνια στη Λευκωσία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλκίννος Ιωαννίδης είναι ένας από τους τελευταίους γνήσιους Έλληνες που λέει αλήθειες χωρίς να χαϊεύει τα αυτιά των αμόρφωτων αποφοίτων Γυμνασίου Χρυσαυγών!
Αν σου αρέσουν τα μεταλλαγμένα χιτλερικά ζόμπι της Χρυσαυγής ή οι αποτρελαμένες ψωνάρες τύπου Μαζωνάκη δήλωσέ το ευθαρσώς και μην κρύβεσαι!

Ixnos είπε...

Είναι πολλά που γίνονται και δεν..λέγονται, και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται. Είδατε την ..αντίδραση των τούρκων ιθύνονταν στις ανθελληνικές δηλώσεις του αθλητή τους; Ο Αλκίνοος δεν είναι απλός πολίτης. Έπρεπε να είναι ποιο ..προσεκτικός.


Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στους προηγούμενους σχολιαστές.Την Τουρκία την έβαλε από την πίσω πόρτα οι Αγγλοι για τα δικά τους συμφέροντα μιας και είχαν σπάσει τα μούτρα τους στην ΕΟΚΑ Α΄.Τις μαλακίες των πολιτικών μην τις φορτώνουμε στους αγωνιστές και το κυριότερο το νησί πάντα υπό κατοχή ήταν.Αέρα ήθελαν να αναπνεύσουν και η λευτεριά δε κερδίζεται στα χαρτιά.Άντε ειδήμονες βγάλτε τους μογγόλους που έχουν θρονιαστεί από το ΄74.Με ψηφίσματα δουλειά δε γίνεται,και στον πόλεμο χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Ανώνυμος είπε...

Στην περίοδο του αγώνα της ΕΟΚΑ του 1955-59, πρώτοι οι Τουρκοκύπριοι στράφηκαν εναντίον των Ελληνοκυπρίων με σφαγές και άλλα, και για αρκετό διάστημα η ΕΟΚΑ και γενικά οι Ελληνοκύπριοι είχαν αυτοσυγκράτηση. Από την περίοδο του 1960 μέχρι το 1963 ποιος εξοπλιζόταν και ακολουθούσε κατά γράμμα τους σχεδιασμούς και τα οράματα της Τουρκίας και του Ντενκτάς; Ποιος καταπίεζε την πλειονότητα της τουρκοκυπριακής κοινότητας που ήθελαν να συμβιώνουν με τους Ελληνοκύπριους; Η ΤΜΤ, ο Ντενκτάς και η Τουρκία, ασφαλώς, κι όχι η μεγαλύτερη μάζα των Ελληνοκυπρίων και η κυπριακή κυβέρνηση. Για δείτε και αυτό. 12 Ιουνίου 1958.Η σφαγή του Κοντεμένου. Τουρκοκύπριοι κατακρεούργησαν Ελληνοκύπριους

Ανώνυμος είπε...

27 Ιουνίου 2013 - 9:45 π.μ.

μαλακιες λες.Ουτε το 10% δεν πιστευει αυτα που ειπε ο καραγκιοζακος ο αλκινοος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...