Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Να αναμένετε την …λιποθυμία του ..Καραμανλή.



Με συνεχείς αναφορές στη Νέα Ελλάδα, η οποία "είναι το όραμα μας" , όπως χαρακτηριστικά είπε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΆΡΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΛΕΟΝ, ο γερμανοτσολιάς έκανε λόγο για άλματα στο μέλλον και ουσιαστικά προανήγγειλε την δημιουργία νέου αποκόμματος. Επανέλαβε το προσκλητήριο προς όλους τους άστεγους και τυχάρπαστους , αυτούς που απομακρύνθηκαν από την ψευτοπαράταξη, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, που νιώθουν την ανάγκη για να φτιαχτεί η Νέα αγεΕλλάδα, για να την αρμέξουν, δείχνοντας την ελληνική σημαία και όχι κάποιο κομματικό λάβαρο.  Ζήτησε την υπέρβαση από όλους τους Έλληνες, να κρατήσουν ψηλά την σημαία της μασαμπούκας , μαζί με τον Μπουμπουκο και τον Βαρίδη αλλά και τα πασοκοσκυλα που θα έρθουν σύντομα για …άρμεγμα,  για να χτιστεί η ΝΕΑ αγεΕΛΛΑΔΑ. 
"Απευθύνω ενότητα για όλη την κεντροδεξιά" είπε ακόμα και ζήτησε το ….2021, στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση η Νέα Ελλάδα να αποτελεί μια πραγματικότητα. 
Είπε χαρακτηριστικά πως "Η Νέα Ελλάδα είναι να αλλάξουμε όσα μας πλήγωσαν. Είναι όλα όσα θέλουμε να κάνουμε και δεν τολμούσαμε", ενώ κλείνοντας είπε: "Εμάς μας ενώνει η Ελλάδα, ελάτε να φτιάξουμε τη νέα Ελλάδα".
Ολόκληρη η ομιλία του ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥ πρωθυπουργού: ΕΔΩ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...