Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Μέρκελ τον χρηματοδοτεί ….αβλεπεί για να αγοράσει όσους χρειάζεται και να ….τελειώσει την προδοσία.



Αμετανόητος φασίστας κρυφοακροδεξιός.
-Δεν κάνει πίσω στο θέμα της ΕΡΤ.
-Για ακόμη μια φορά έκραξε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι τα κομματικά διορισμένα Golden Boys...που διόριζαν...άλλα δικά τους υψηλόμισθα γιουσουφακια.
-Θα συνεχίσει κανονικά το προδοτικό έργο της η κυβέρνηση...με ορίζοντα 4ετιας διότι έχει αναλάβει υποχρεώσεις έναντι των δανειστών, και των γερμανών. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάτι παλιές από την εποχή που πήρε τα μάρκα για την..πολιτική άνοιξη. Κρατάει χρόνια αυτή η.. γερμανική κολόνια.
"Σήμερα κλείσαμε ένα χρόνο ως κυβέρνηση. Μας μένουν άλλα τρία χρόνια. Θα τα εξαντλήσουμε", ήταν τα τελευταία λόγια του προδότη. Δηλαδή…. ευθεία απειλή.
Έτσι ειπε …..Θα εξαντλήσουμε την τετραετία μήπως και προλάβουμε να αποτελειώσουμε την προδοσία , διότι εκκρεμούν …σκοπιανό ..ελληνοτουρκικά. .και πετρέλαια.
Έχει δίκιο ο κ. Βενιζέλος όταν λέει ότι μόνο κάποιοι σηκώνουν το σύνολο της ευθύνης διότι είναι και αυτός στην άρση… βαρών. Εγώ εξάλλου την έχω αρχίσει από την εποχή της ..πολιτικής άνοιξης, που…. άνοιξε το γερμανικό χρήμα.
Ο κ. Κουβέλης ζήτησε να επιστρέψουμε στο αμαρτωλό καθεστώς της ΕΡΤ διότι φοβάται μην γίνει..Καρατζαφερης πράγμα που δεν θα το αποφύγει. Ήδη έδωσα νότα στην..Μερκελ, και εμφανίστηκε σήμερα έξω από αυτό το πλαίσιο, ήθελε να επαναλειτουργήσει η καταργημένη ΕΡΤ την στιγμή που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση αυτή από το πρώτο μνημόνιο.
 Να κρατήσουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, διότι διαφορετικά ….δεν μπορούμε να πάρουμε μίζες, αφού δεν υπάρχουν έργα. Έτσι…. μόνο μέσω δανεισμού πέφτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...