Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ήρθε η Ώρα του….. Λιακουνάκου;



Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο έμπορος όπλων – γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος

του οποίου το επιχειρηματικό όχημα AXON HOLDINGS το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ, Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος σύμφωνα με ασφαλείς πηγές.
θα έλθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ως μη πολιτικό πρόσωπο για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Εμείς κρατάμε πάντως μια επιφύλαξη διότι το ξενοδοχείο του porto pallas στην Θεσσαλονίκη που έχει και σύμβαση με την βουλή για «φιλοξενία» πολιτικών... γνωρίζει πολλά.  


Με όσα έχουν διαρρεύσει οι δικαστικές αρχές είναι έτοιμες να ασκήσουν ποινικές διώξεις σε επιχειρηματία του χώρου των εξοπλισμών και σε δύο πρώην γενικούς διευθυντές εξοπλισμών.
Ονόματα ανεπισήμως έχουν κυκλοφορήσει αλλά μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις δεν είναι δημοσιοποιήσιμα.
Η υπόθεση αφορά σε πρόγραμμα που δεν παραδόθηκε ποτέ γιατί το σύστημα που είχε αναλάβει να φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρεία δεν δούλεψε ποτέ......

Για δείτε εδώ όταν γράφαμε  για τό ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ  …Από το 1997 υπάρχει το σκάνδαλο του ΟΣΕ και των ΗΣΑΠ με τις επτά συμβάσεις μεταξύ των siemens ΚΑΙ της krayss maffei του Θωμά Λιακουνακου(ως εκπρόσωπος) με την δικαιολογία ότι θα λειτουργήσουν τα ναυπηγεία και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αφού βεβαίως έχουν «φροντίσει» να αγορασθούν πρώτα από τους Γερμανούς( ΗDW\ ferrostahl) σε αυτές τις αποφάσεις ενέχονται με διάφορους τρόπους οι ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ (χωρίς να υπάρχει ενοχή σε κάτι εκ μέρους τους ) Βέβαια σε αυτή την υπόθεση αναζητούνται δυο εκατομμύρια ευρώ χαμένα που τα ζήτησε ο διαχειριστής του του μαύρου χρήματος για λαδώματα

Δεν έχουν δοθεί ακόμη εξηγήσεις για το ποιος είναι εκείνος που φέρεται ότι κατέθεσε την άνοιξη του 1999 εκατό (100) εκατομμύρια δραχμές σε λογαριασμό που διατηρούσε η πρώην σύζυγος του τότε πανίσχυρου υπουργού Εθνικής Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή». Το δημοσίευμα έκανε λόγο για συνεπώνυμο γνωστού αντιπροσώπου οπλικών συστημάτων, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην προμήθεια των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ-2 όσο και αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών για τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας. Διατηρούσε επίσης προνομιακή πρόσβαση στο υπουργείο Αμύνης τόσο επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ της περιόδου 1996 - 2004 όσο και τα χρόνια της διακυβέρνησης από τη Ν.Δ. από το 2004 έως το 2009.
Τώρα ίσως να βγει εάν αυτό το πρόσωπο είναι ή δεν είναι τελικά ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος. Κι αν ο εισαγγελικός έλεγχος σε μεγάλη ελληνική τράπεζα το επιβεβαιώνει, το θέμα είναι πολύ μεγάλο και από ποινικής πλευράς. Για ποιο λόγο κατατέθηκαν τόσα χρήματα στο λογαριασμό του τότε συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενχάουερ; Είχαν κάποια επαγγελματική συνεργασία και ποια; Αν δεν είχαν, γιατί δόθηκαν; Ο κ. Τσοχατζόπουλος το γνώριζε; Ο ίδιος τι λέει γι αυτό το θέμα; Και πάνω απ' όλα δεν είπε τίποτα ο κ. Λιακουνάκος τον οποίο «φωτογράφιζε» το δημοσίευμα της εφημερίδας; Αν δεν είναι αυτός, ας βγει να το διαψεύσει.

 


Εισαγγελικός έλεγχος για Leopard 2

 

Ξανανοίγει ο φάκελος με τις μίζες των Leopard - 2


Κλιμάκιο Γερμανών Εισαγγελέων εγκαθίσταται μόνιμα στην…. αποικία 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...