Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ας κάνει τον σταυρό του που δεν είναι ακόμη σε κελί με ..αράπηδες .Τουλάχιστον δεν τον πονά ο κ@λος του.



Η Ολλανδέζα Γιακολίν Βίνκε σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ξεσπάει και λέει για αδικία και σκοπιμότητες αναφέροντας ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πληρώνει τα λάθη άλλων. Επισημαίνει πως βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από όταν μπήκε στην πολιτική και δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ και ο ίδιος πρόσφατα παραδέχθηκε πως είναι κλεισμένος στο σπίτι και η μοναδική του ενασχόληση είναι κάποιες επαφές στο εξωτερικό με εταιρείες που ενδιαφέρονται να μάθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα.
«Προφανώς ήξερε ότι όταν δέχτηκε να αναλάβει υπουργός οικονομικών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία θα πλήρωνε λάθη άλλων και ότι δεν θα κέρδιζε ποτέ στο τέλος σε διαγωνισμό δημοφιλίας. Είμαι σίγουρη όμως πως δεν γνώριζε πόσο μεγάλες θα ήταν οι δυσκολίες και πόσο ψηλό θα ήταν το τίμημα» παραδέχεται η κυρία Βίνκει η οποία, ωστόσο, διατηρεί την ψυχραιμία της.

Μας έρχεται ουρανοκατέβατο το κάθε  εντολοδόχο τσιράκι των τοκογλύφων και μας αλλάζει τον αδόξαστο ,και όταν δεν το χρειάζονται άλλο και το πετούν στον κάδο το ρίχνει στο κλαψούρισμα. Φέτες έπρεπε να τον κάνουμε τον παλιοπούστη που ξεπούλησε τα πάντα με τις κολο-υπόγραφες του στο μνημόνιο διαλύοντας την χώρα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...