Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ποιος υπέγραψε αυτή την Μαϊμού συμφωνία;




Συνολικά δεκαεννέα μνημόνια και επιχειρηματικές Ελληνοκινεζικές συμφωνίες θα υπογραφούν σήμερα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Κινέζου Πρωθυπουργού Λι Κετσιάνγκ στην Αθήνα. Ήδη, μνημόνιο Κατανόησης για την Ενίσχυση της Διμερούς Οικονομικής και Επενδυτικής Συνεργασίας υπέγραψαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εμπορίου της Κίνας Gao Hucheng.  
Οι συμφωνίες αφορούν μεταξύ άλλων τους τομείς της ναυτιλίας, των κατασκευών, της ενέργειας, των τροφίμων κ.α.
Μεταξύ αυτών διαβάζουμε και σκάσαμε στα γέλια ότι υπάρχει και η Εμπορική συμφωνία πώλησης εμφιαλωμένων οίνων μεταξύ της ελληνικής εταιρίας Shanghai Meditela Commerce and Trade Co., Ltd., Mediterra οινοποιητικής Creta Olympias S.A, μέλος του ομίλου ΔΕΜΚΟ και της κινεζικής εταιρείας Shanghai Meditela Commerce & Trade Co., Ltd. με σκοπό την προώθηση ποιοτικών Ελληνικών Κρασιών στην Κινεζική και Ασιατική Αγορά. Αξία συμφωνίας 1 εκ. Δολάρια.

Τι είδους συμφωνία είναι πραγματικά; Διαβάστε να γελάσετε και εσείς .

Πρόεδρος της  , Mediterra οινοποιητικής Creta Olympias S.A, είναι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης  έμπιστος σκιά και δεξί χέρι του Κοντομηνα .Για την χρήση του 2011 η εταιρία εμφανίζει ζημιές  7.550.000 για 2012 ζημιές 8.097.000 με βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα 2.973.000 και 3.125.000.
Τα διαθέσιμα στο ταμείο είναι 11.217 για 2011 και 871 ευρώ για το 2012.Οι καταθέσεις αντίστοιχα 50.548 και  160.204 .

Για να πάμε να δούμε όμως τι γίνετε στην… Κίνα .

Η Shanghai Meditela Commerce & Trade Co., Ltd.έχει την ίδια διεύθυνση με την ..Mediterra

Δηλαδή είναι ofshore …δωματίου. Room 503 Νο 383 Fanyu road Shanghai.

Η διεύθυνση της Shanghai Meditela Commerce & Trade Co., Ltd.στο site της Mediterra  Winery ( Mediterra  οινοποιητικής ) υπάρχει  και το ίδιο τηλέφωνο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...