Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ας είναι καλά η ασύστολη και ανεξέλεκτη μυκονιάτικη φοροδιαφυγή.



Ο Λατίνος καλλιτέχνης Χούλιο Ιγκλέσιας θα τραγουδήσει πάνω σε ένα κομμάτι άμμου 100 μέτρων σε μια χώρα που δεν σταματά να μετρά τις πληγές της από την κρίση στο προκλητικό Και ανεξέλεγκτο  Nammos και έναντι του ποσού των 335.000 ευρώ!
Όταν έχεις να κάνεις με το... ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου τα πάντα είναι εφικτά.
Μέχρι σήμερα μάλιστα γνωρίζαμε ότι οι συναυλίες και δη αυτές που αφορούν μεγάλα ονόματα του διεθνούς μουσικού πενταγράμμου διοργανώνονται σε γήπεδα ή σε άλλους ειδικά διαμορφωμένους συναυλιακούς χώρους. Στη Μύκονο όμως, όσο περίεργο και αν ακούγεται, έρχονται για να τραγουδήσουν πάνω στη σιδερένια πλωτή εξέδρα πλάτους δέκα μέτρων ενός beach bar-restaurant.
  Πέρυσι ήταν ο διάσημος παγκοσμίως Αιγύπτιος τραγουδιστής Αμρ Ντιάμπ που είχε προκαλέσει ρεκόρ κατανάλωσης σε πανάκριβες σαμπάνιες, φέτος είναι ο Χούλιο Ιγκλέσιας που δέχεται να εμφανιστεί στην παραλία της Ψαρού. Συγκεκριμένα, στις 30 Ιουλίου, στο Nammos και έναντι του ποσού των 335.000 ευρώ!
Τώρα από πού θα ισοφαρίσει τα έξοδα; E αυτό είναι γνωστό .Από την πλάτη του διωκόμενου …κουλουρά και ψιλικατζή. Μόνο το … Gay Pride να δώσει το παρόν μαζί με κλεπτοπολιτικό σινάφι φτάνει για τα …..χοντράδια..  

Στο συμβόλαιο που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr, αναφέρεται ότι στο παραπάνω χρηματικό ποσό της συμφωνίας περιλαμβάνονται εκτός από τις αμοιβές του Χούλιο Ιγκλέσιας και των συνεργατών του, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, οι εσωτερικές μετακινήσεις και άλλα. Μαζί με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο, θα εμφανιστεί  και ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο προβλέπεται να πραγματοποιήσει τέσσερα ντουέτα.
Το συνολικό ποσό για την διοργάνωση της συναυλίας αναμένεται να ξεπεράσει το μισό εκατ. ευρώ, καθώς σε αυτό θα συμπεριληφθεί και η αμοιβή του Έλληνα καλλιτέχνη.
Και έπεται συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Ψαρού μέσα στον Αύγουστο και η Αυστραλή τραγουδίστρια της ποπ, Κάϊλι Μινόγκ σε μια συναυλία μαζί με τον Αμρ Ντιάμπ, το κόστος της οποίας θα ξεπεράσει το ένα εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...