Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Tι γίνετε ρε πούστη? Έπαιξε τα λεφτά της αστυνομίας στον τζόγο;



Μετά τους πορνόμπατσους που πραγματοποιούσαν πληρωμές μέσω paypal με σκοπό τη θέαση live streaming υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τις Φιλιππίνες, νέα υπόθεση με διεφθαρμένο αστυνομικό  έρχεται στο φως.
 Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο ένστολος, φέρει το βαθμό του υπαστυνόμου, είναι διαχειριστής της λέσχης εστίασης της ΓΑΔΑ και φέρεται να έχει καταχραστεί ποσό που προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος σπαταλούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για παράνομο τζόγο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη διερεύνηση των πρακτικών που ακολουθούσε ο υπαστυνόμος, προκειμένου να προσπορίζεται σημαντικά χρηματικά ποσά, ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα γραφεία των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για αδικαιολόγητο πλουτισμό του εν λόγω αστυνομικού.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, «Όταν έφτασαν οι πληροφορίες, ξεκίνησε η έρευνα και όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται ότι αστυνομικός που υπηρετεί στη λέσχη εστίασης της ΓΑΔΑ έχει υπεξαιρέσει κοντά στις 300.000 ευρώ. Ο ένστολος ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Η έρευνα συνεχίζεται και πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...