Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο Σύριζα ο …Σύριφα και το… μουνί της Χάιδως



Πολύ μας μπέρδεψες ρε Νικολόπουλε ,δεν γίνετε δεξιός ..Σύριζα, Μάλλον Σύριφα  έπρεπε να τον πεις.   
Η πρόταση του προέδρου του κόμματος εγκρίθηκε την Πέμπτη από τη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος με 54 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 2 λευκά.
Στην εισήγησή του, ο Ν. Νικολόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "ο κατακερματισμός των κεντροδεξιών αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλοιώνει τη βούληση της κοινωνίας, υπηρετώντας εκ της πλαγίου τον μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό".
Όπως είπε ο κ. Νικολόπουλος, στόχος του είναι να δημιουργηθεί "ο κεντροδεξιός ΣΥΡΙΖΑ", καθώς "δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί να συνεχίζεται ο πολυκερματισμός και η διασάλευση της συνοχής των εθνικών δυνάμεων, ως αντιπαράθεση που εκδηλώνεται σε επίπεδο πολιτικού λόγου και πολιτικής πράξης, γιατί είδαμε πόσο εύκολα γινόμαστε βορά στη βουλιμία των εκάστοτε άσπονδων συμμάχων και ταυτόχρονα εχθρών". Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι οι κόκκινες γραμμές του κόμματός του εδράζονται στο τρίπτυχο "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένειαα", το οποίο "θα αποτελεί την οδηγό παράσταση".
 Όμως αυτό είναι του… Καρατζαφερη, και το έκλεψε.
Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι ο επόμενος Πρόεδρος πρέπει να είναι κεντροδεξιός και να εκλεγεί από νέα Βουλή.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ .
ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΡΤΙΖΩΝΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ..ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...