Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Χατζημαρκάκης: Bάλτε φυλακή τον Καραμανλή!





Ο άνθρωπος είναι πολιτικός τυχοδιώκτης.

«Αν το προβλέπει το ελληνικό δίκαιο να πάει φυλακή ή να πληρώσει πρόστιμο ή να του γίνει στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων» έλεγε ο Έλληνας Ομογενής, ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για το μνημόνιο και την πορεία της χώρας. 

Σε δηλώσεις του μετά το σάλο που προκλήθηκε τότε, έλεγε ότι πρέπει να συσταθεί Εξεταστική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας. Δεν σταμάτησε όμως εκεί...

Ο άνθρωπος που κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή ότι βούλιαξε την Ελλάδα και ζητούσε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για την οικονομική κρίση, αποτέλεσε τα προηγούμενα 24ωρα «πολύφερνη νύφη» για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

Τον Μάιο του 2010, ως ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων, ζητούσε να μπει φυλακή ο Κ. Καραμανλής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν του αποδόθηκε καμία ευθύνη, κάθεται και παίρνει το μισθό του βουλευτή και κρύβεται πίσω από την κολώνα στα τελευταία έδρανα του κοινοβουλίου». Όπως σημείωσε, είναι «λάθος ηθικά», ενώ κατηγορούσε τον πρώην πρωθυπουργό για τις επιθέσεις των κερδοσκόπων(!).
Η συμπόρευσή του με τη ΝΔ θεωρείτε βέβαιη, αφού έβαλε βέτο ο Κεγκερογλου σε κάθοδο του στο Ηράκλειο, αναγκάζοντας τον Βενιζέλο να τον κάνει βουβή πάσα στον «συνεταίρο» του Σαμαρά , και  με τον ίδιο να προχωρά σε επίσημες δηλώσεις «συμπαράταξης στην προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά για τις εκλογές». Οι δημόσιες «πολιτικές διώξεις», όμως, δύσκολα ξεχνιούνται και ιδίως εάν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...