Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Άφησαν ελεύθερο τον ..κακούργο; Φτου να μην τους ματιάσουμε



Ελεύθερος αφέθηκε τελικά, με απόφαση του δημοσίου κατηγόρου Πατρών, ο 44χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί την Κυριακή διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για επαιτεία, με ποινή κράτησης πέντε ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 100 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν αστυνομικών ενεργειών ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, με απόφαση του δημοσίου κατηγόρου Πατρών, ο οποίος αναβάλει την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος άνδρας, που δηλώνει άστεγος και άπορος, έχει συλληφθεί για επαιτεία και καταδικαστεί σε πέντε ημέρες φυλάκιση και 100 ευρώ πρόστιμο, το οποίο μαζί με το παράβολο της αποφυλάκισης εφόσον πληρωνόταν, έφτανε τα 150 ευρώ.
Στο θέμα παρενέβη ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προκειμένου να πληρωθεί η χρηματική ποινή και να αφεθεί ελεύθερος. Εντούτοις, λόγω των Εορτών δεν υπήρχε δημόσιο ταμείο ανοικτό για να πληρωθεί το χρέος!

Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε αυτόν τον βράχο λειτουργό της δικαιοσύνης που έστειλε τον ανθρωπάκο στη φυλακή, όπως επίσης τον γίγαντα αξιωματικό που συντόνισε το τεράστιο έργο της σύλληψης του εγκληματία. Την ώρα που οι διάφοροι πολιτικοί κλεφτές και Βωβοί, Κωστέτσοι, Κωστόπουλοι και λοιπό κλεπτοσινάφι  γυρνούν ελεύθεροι, εμείς βρήκαμε το φουκαρά να κλείσουμε μέσα. Αμ ο άλλος ο ογκόλιθος της δικαιοσύνης, Ανέστειλε τη δίωξη μέχρι τις 7/1 για να πληρωθεί το χρέος των 150€ Φτου να μην σας βασκάνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...