Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Θέμα ωρών η αναγγελία κόμματος από τον Τζέφρυ



Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση της ίδρυσης νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου. Όλα δείχνουν πως αύριο, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο το όνομα του νέου κόμματος, ενώ για το Σάββατο 3 Ιανουαρίου προσδιορίζεται η πανηγυρική ανακοίνωση, σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.
Συνεργάτες του είπαν στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο (και το μετέδωσε στο Μega) ότι η πρωτοβουλία του θα εκδηλωθεί σε δυο φάσεις: πρώτα θα καταθέσει όνομα και σήμα και την επόμενη μέρα θα απευθυνθεί στο λαό, με ομιλία σε συγκέντρωση φίλων και οπαδών του.
Το όνομα του νέου κόμματος δεν έχει ακόμη γνωστό, αν και και έχουν ακουστεί οι λέξεις «Αλλαγή», «Σοσιαλιστικό Κίνημα», «Κίνημα Αλλαγή»…
Όλες οι κινήσεις του Γ. Παπανδρέου και των συνεργατών του  για την ίδρυση του νέου κόμματος, γίνονται κάτω από  άκρα μυστικότητα, για να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.
Σε λίγε ώρες ή έστω μέρες φαίνεται πάντως πως θα γνωρίζουμε τι θα γίνει, αφού μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 θα πρέπει να έχουν δηλωθεί τα ονόματα των κομμάτων και τα εμβλήματά τους στον Άρειο Πάγο και μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2015 η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων από το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθε το δολάριο.

Ανώνυμος είπε...

καιρος να βγαλουμε και το μεσο ορο μαλακιας στην Ελλαδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...