Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν στο παραμύθι ….



Αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι .Θα τους γαμήσουμε στην κάλπη. Ο τύπος είναι ..όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω μέσα. Έφυγε από την Νουδούλα όταν έφυγε και η «μαμά του» η Ντόρα ,και επέστρεψε όταν…. επέστρεψε και αυτή . Εάν πήγαινε στο διάολο για να μην πούμε τίποτα ποιο… σόκιν, θα πήγαινε μαζί της. Τόσο σπουδαίος πολιτικός είναι  το τσιράκι.  

Βγήκε λοιπόν ο αρχιβολευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ψοφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου Αγενάκης που δεν αφήνει μήδε μνημόσυνο, κηδεία, γάμο, βάπτιση , και πάσης φύσεως γιορτή που να μην παραστεί , μέχρι και…. σε…. ξεγεννήματα… κατσικιών, προβάτων κ.α. πάει για να εκφράσει ….την…. συμπαράσταση του, να μας πει τι;

Η κυβέρνηση του Συνασπισμού ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, έχασε το βηματισμό της και αλληθώρισε προς το λαϊκισμό, με αποτέλεσμα να είναι θολό το όραμα μας" είπε προσθέτοντας πως όταν ο λαός έχει να επιλέξει τους γνήσιους λαϊκιστές από εκείνους που είναι...γιαλαντζί, μοιραία να επιλέγει τους πιο αυθεντικούς εκφραστές που είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλά για εθνική προσπάθεια που απαιτείται για την αντιμετώπιση της κρίσης, για την ανάγκη η χώρα να πορευτεί σαν μια γροθιά για να αντιμετωπίσει το ζήτημα του χρέους, και μιλά για την απόφαση του Μανόλη Κεφαλογιάννη να μην είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στο νομό Ηρακλείου μετά από 24 χρόνια και το βάρος που πέφτει στις δικές του πλάτες, (αφού πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια για να τον φτάσει σύντομα στα πλούτη) υπογραμμίζοντας πως ο βουλευτής δεν είναι για τα εύκολα αλλά κυρίως για τα δύσκολα, κάνοντας ο ίδιος  αυτό που ξέρει καλά: να κοιτάζει πάντα τον ψηφοφόρο στα μάτια και να του λέει την αλήθεια και …να πλουτίζει ραγδαίως, και ασύστολα . .

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να παει να γαμηθει το πουστοπαιδο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...