Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το μοιραίο Α32ο της Germanwings.



Eμείς το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή γράφοντας ότι Έψαχνε να βρει …βουνό για… να το ρίξει όπως μπορείτε να δείτε λέγοντας μάλιστα ….Πως μπορείς να πετάς 18 λεπτά πάνω από την Μεσόγειο, και... να καρφωθείς στις ....Άλπεις;

Κόβουν λοιπόν την ανάσα όσα λέει ο εισαγγελέας Μασσαλίας, ο οποίος έχει στα χέρια του τα τελευταία 30 λεπτά των συνομιλιών του πιλότου.
Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της Μασσαλίας, αυτό έγινε στις 12.30 ώρα Γαλλίας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ερμηνεία των επικεφαλής των ερευνών είναι ότι ο συγκυβερνήτης αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας και εσκεμμένα ενεργοποίησε το κουμπί που οδηγεί στην απώλεια ύψους και έστειλε το αεροπλάνο στη μοιραία κάθοδό του.
«O συγκυβερνήτης εσκεμμένα επέλεξε να οδηγήσει σε κάθοδο το αεροπλάνο», είπε και πρόσθεσε: «O συγκυβερνήτης ανέπνεε κανονικά και δεν είπε ούτε μία λέξη πριν τη συντριβή».
Ο εισαγγελέας διευκρίνισε πως η ενέργεια του συγκυβερνήτη, για τον οποίο είπε πως ονομάζεται Αντρέας Λούμπιτς, ήταν γερμανικής εθνικότητας και «δεν είχε καταγραφεί ως τρομοκράτης», δείχνει πως αυτός «είχε βούληση να καταστρέψει το αεροπλάνο», ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν λόγοι για να θεωρηθεί η συντριβή τρομοκρατική ενέργεια».
Σύμφωνα πάντα με τον εισαγγελέα, τα θύματα δεν αντελήφθησαν πως το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί παρά «την εντελώς τελευταία στιγμή».
«Έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και ακούστηκαν κραυγές τις εντελώς τελευταίες στιγμές», είπε.
Ο 28χρονος Aντρέας Λούμπιτς, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus , ήταν Γερμανός και σχετικά άπειρος συγκυβερνήτης, με μόλις 630 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Lufthansa.
Ξεκίνησε να εργάζεται τον Σεπτέμβριο του 2013 για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας, θυγατρικής της Lufthansa.
Προτού εργαστεί στη γερμανική εταιρεία “Germanwings”, δεν γνωρίζουμε τι επάγγελμα έκανε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.
O άνθρωπος που κατέστρεψε το μοιραίο Airbus οδηγώντας στο θάνατο 150 ανθρώπους δεν είπε ούτε λέξη προτού το αεροσκάφος συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild” κατάγεται από το Μontabaur της Ρηνανίας.To όνομά του δεν συγκαταλέγεται σε καμία τρομοκρατική λίστα, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα.
Οι αρχές διερευνούν το περιβάλλον του, ανέφερε ο Μπρις Ρομπέν, από την εισαγγελία της Μασσαλίας.



 

Δεν είναι η πρώτη φορά: Πιλότος έχει ξανακλειδωθεί έξω από πιλοτήριο εν πτήσει – Δείτε το βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...