Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εάν δεν συλλάβουν τους δολοφόνους του δεν θα υπάρξει …τέλος.



Περίπου 700 πολίτες, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Σχολή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον της σχολικής βίας και του εκφοβισμού έσπασαν το λουκέτο της καγκελόπορτας και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο.
Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε παρακείμενη περιοχή παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον των σπουδαστών.
Οι αστυνομικοί τούς εμπόδισαν για να μην μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου και λίγο αργότερα απώθησαν μεγάλο μέρος των διαδηλωτών, ωστόσο περίπου 400 άτομα παραμένουν στο χώρο.
Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπήρξαν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ σπουδαστών και διαδηλωτών ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Νωρίτερα, στις 17.30, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.
Αστυνομικές πηγές σημείωναν πως στον χώρο της σχολής βρίσκονται αστυνομικοί στο πλαίσιο των ερευνών αλλά και λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη πόλη μετά την ανεύρεση του πτώματος του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...