Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Γεια σου ρε Φράγκα με τα ωραία σου.



Ξεπέρασες και τον ..Κύρτσο.
 Εφορία Κηφισιάς. Η εφορία των βορείων προαστίων. Η εφορία της ομάδας των καλαματιανών Σαμαροφυλάκων. Η εφορία στην οποία δεκάδες φάκελοι... επωνύμων αφαιρέθηκαν από τους ελεγκτές. Η εφορία που η κουνιάδα του Χαρδούβελη είναι Επόπτρια.
Μετά τους 40 φακέλους που εξαφανίστηκαν από τις υπηρεσίες της κ. Σαββαϊδου, η FMVoice.gr αποκαλύπτει τους... γαλάζιους καλικάντζαρους της εφορίας Κηφισιάς. Αποκαλύπτει τα έργα μιας ομάδας σκληροπυρηνικών Σαμαρικών, στελεχών της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ Εφοριακών, κατά τον ενάμιση χρόνο της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενάμιση χρόνο... καλικαντζάρευαν τους ελέγχους χώνοντας βαθειά στα ερμάρια τους φακέλους που έκαιγαν τους "πυλώνες του εθνικού κορμού" και τους κολλητούς του "συστήματος Αντώνη Σαμαρά". 
Χαρακτηριστική μεταξύ άλλων η περίπτωση "φάκελος Τράγκας". Αυτός αφαιρέθηκε από τα χέρια των υπαλλήλων που τον είχαν αναλάβει με εντολή της Επόπτριας Κούλας Πουλάκου, της κουνιάδας του Γκίκα Χαρδούβελη! Έκτοτε η τύχη του φακέλου αγνοείται και το μόνο που μάθαμε για αυτόν είναι η θεαματική κωλοτούμπα του αντιμνημονιακού Γιώργου Τράγκα υπέρ της Γερμανίας της Μέρκελ και του Αντώνη Σαμαρά.
Το ρεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες της ομάδας συνεχίζεται...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταντια να εισαι ενας ξεπουλημενος κωλογερος.

Ανώνυμος είπε...

Κατι εκατ/κια εξαφανισαν και φιλου του που σκιζει τα ...παντελονοφουστανα του για τους φοροφυγαδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...