Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Τον συνέλαβαν για χρέη… δύο νεκρών ανιψιών του και παρ΄ολίγον να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή.Εμείς συνεχίζουμε να το αποκαλούμε μπουρδέλο και όχι κράτος, αν και τα μπουρδέλα λειτουργούν …έντιμα. Όταν συλλαμβάνεις ένα πολίτη 82 χρονών, θέλεις από τον πάτο «ξερίζωμα».
Ο λόγος για έναν 82χρονο από την Πάτρα που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για χρέη προς στο Δημόσιο, όχι δικά του, αλλά  των δυο ανιψιών του.
Ο άνδρας, υπέστη έμφραγμα όταν πληροφορήθηκε πως θα πρέπει να οδηγηθεί και να παραμείνει στα Κρατητήρια της Ασφάλειας μέχρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Οι πρώτου βαθμού συγγενής των εκλιπόντων έκαναν αποποίηση της κληρονομιάς, ο «κλήρος» βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος έπεφτε στον επόμενο στενότερο συγγενή, δηλαδή τον θείο τους ο οποίος και ενεπλάκη δίχως να γνωρίζει οτιδήποτε.
Ο ηλικιωμένος εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλεύτηκε. Ωστόσο η νομική διαδικασία για το χρέος των ανιψιών του συνεχίζεται καθώς ορίστηκε και η δικάσιμος για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...