Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Eκρηξη στο μετρό της πόλης.





Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε έναν μεγάλο και πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η έκρηξη έγινε στον σταθμό Μπαιράμπασα και υπάρχει ένας νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών. Τουλάχιστον πέντε οι τραυματίες, σύμφωνα με τον δήμαρχο της συνοικίας.
Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια παραθύρων σε συρμό του μετρό και οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν από το βαγόνι.
Πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, δήλωσε ο δήμαρχος της συνοικίας, Ατίλα Αβντινέρ, στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο A Haber.
Όλα τα δρομολόγια έχουν σταματήσει και στο σημείο υπάρχουν ασθενοφόρα και αστυνομία. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι κομβικός στην Κωνσταντινούπολη, ενώ όπως μεταδίδει η Telegraph, η έκρηξη φέρεται να έγινε με την χρήση ενός μετασχηματιστή ισχύος. Την ίδια ώρα, το Reuters μεταφέρει πληροφορίες από το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk, τονίζοντας πως όλα τα δρομολόγια έχουν ματαιωθεί μέχρι νεωτέρας.
Το τουρκικό δίκτυο Dogan, μεταφέρει πως δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, η οποία είναι πυκνοκατοικημένη και χαρακτηρίζεται ως βιομηχανική ζώνη.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υποστηρίζει πως η έκρηξη σημειώθηκε σε μία διάβαση του μετρό, το οποίο σε αρκετά σημεία περνάει πάνω από τη γη. Ένα από αυτά είναι ο συγκεκριμένος σταθμός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...