Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Να γκρεμίσουμε τους προδότες πριν μας διαλύσουν .



O ψεκασμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας, (μην γελάτε) μίλησε στο όπως ο ίδιος χαρακτήρισε- «μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων, το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ», στην Ουάσινγκτον
«Πληρώνουμε το τίμημα της στρατηγικής μας θέσης. Κάνουμε ότι μπορούμε. Οι πολίτες τσακισμένοι από την... οικονομική κρίση βάζουν στα σπίτια τους πρόσφυγες. Μόνοι μας όμως δεν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα».
 «Είμαι ευτυχής», είπε, «επειδή η συμφωνία του ΝΑΤΟ γίνεται πλέον αποδεκτή από την Τουρκία, παρότι είχε υπογραφεί αλλά δεν είχε εφαρμοστεί.
Ανέπτυξε το πλαίσιο και τις περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ σε πολιτικό, στρατιωτικό, ενεργειακό και επενδυτικό πεδίο.
«Θεωρώ πολύ σημαντικό», σημείωσε, «το γεγονός ότι οι Ισραηλινές Οργανώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, στηρίζουν την συνεργασία και θα βοηθήσουν στη δυναμική προσπάθεια της χώρας μας να βγει από την κρίση και να περάσει στο αύριο, έχοντας την δυνατότητα νέων επενδύσεων, σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι ασφαλές. Ένα περιβάλλον που θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες για την διαμόρφωση ενός τόξου ασφαλείας που θα αρχίζει από το Ισραήλ, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Ελλάδα και θα επεκτείνεται στην Ρουμανία και την Βουλγαρία».
Εξαπέλυσε βολές εναντίον του ΔΝΤ για τη σκληρή στάση του και πρόσθεσε ότι «είναι ξεκάθαρο πλέον ότι από την πλευρά της ΕΕ η αξιολόγηση βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Από την πλευρά του ΔΝΤ ελπίζω ότι θα υπάρξουν εκείνες οι λύσεις, οι οποίες θα υποβοηθήσουν και από την πολιτική πλευρά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να διευκολύνουν να ληφθεί η τελική απόφαση εξόδου τη χώρας από τα μνημόνια πριν από την 1η Μαϊου».
Μίλησε και για τον κίνδυνο από τη ραγδαία ισλαμοποίηση της Τουρκίας, μίλησε για τη σημαντική γεωγραφική θέση της Ελλάδος και την στρατηγική σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή, ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων.
Η θέση αυτή, τόνισε, ενισχύεται λόγω των ενεργειακών εξελίξεων και αποκτά βαρύνουσα σημασία στην διεθνή προσπάθεια για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την ώρα μάλιστα που «ζούμε την ισλαμοποίηση της Τουρκίας».  
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για τη σημασία της βάσης της Σούδας, η οποία προσφέρει πολλά οφέλη για το ΝΑΤΟ. Εξήγησε από κοινού με τον εκτελεστικό διευθυντή της HALC Έντι Ζεμενίδη, τον καθοριστικό ρόλο της για την Αμερική και τη Συμμαχία, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα συνεργάζεται με τους συμμάχους χωρίς να κάνει παζάρια, όπως η Τουρκία.
«Πρόκειται για ένα αεροπλανοφόρο που δεν μπορεί να βυθιστεί και οι σύμμαχοι μας μπορούν να την χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται να εμπλακούν σε τουρκικά παζάρια». Ανακοίνωσε επίσης την κοινή εξαήμερη άσκηση της Ελλάδας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών που θα αρχίσει στις 30 Μαρτίου.
πηγή: mignatiou.com

Τι μαθαίνουμε; Ότι οι Ισραηλινές Οργανώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση. Με αντάλλαγμα, βεβαίως βεβαίως, ο ένας στους δυο κερδίζει και αυτός είναι πάντα το Ισραήλ.
Μαθαίνουμε επίσης ότι… 1η Μαΐου θα βγούμε από το μνημόνιο! Τώρα… ή ξέχασε επίτηδες να αναφέρει ποιανού έτους, ή μπέρδεψε την πρωτομαγιά με την πρωταπριλιά!
Μαθαίνουμε ακόμα ότι η Τουρκία κινδυνεύει να ισλαμοποιηθεί (μην γελάτε παρακαλώ, ακούγεστε ως εδώ!) και ότι ΕΜΕΊΣ είμαστε ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ από την Τουρκία, γιατί ΔΕΝ κάνουμε παζάρια με τους συμμάχους, απλώς… σκύβουμε!
Και φυσικά, πάμε άλλη μια για κοινή άσκηση με ΗΠΑ και Ισραήλ – έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα!
Έχει χάσει κιλά, αλλά… όπως το πάει, καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...