Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο παιδεραστής που προσπάθησε να βιάσει ανήλικο παιδίΜετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη. Πρόκειται για τον Χρήστο Αττικό - Γιδογιάννη του Παναγιώτη και της Αθανασίας, που γεννήθηκε το 1979 και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες που σόκαραν . Ειδικότερα, στις 10 Ιουνίου, στις 18.00, ένα κοριτσάκι, ηλικίας 9,5 ετών, έφυγε από τον χώρο όπου βρισκόταν με τη μητέρα του σε κεντρικό σημείο της πόλης για να μεταβεί σε δύο φίλες της σε απόσταση 50 μέτρων.
Ο 37χρονος φαίνεται πως παρακολουθούσε την κοπέλα και στην είσοδο μιας πολυκατοικίας της επιτέθηκε, πιάνοντάς την από το κεφάλι για να τη φιλήσει με το ζόρι. Μετά την πράξη του και ενώ στον χώρο πλησίαζαν άλλα άτομα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 17 Ιουνίου από τους γονείς της μικρής, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν. Όμως εξασφαλίστηκε βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερα στην περιοχή, που εξετάστηκε προσεκτικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του δράστη.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως είχε… παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα με άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις, εκ των οποίων για τη μία είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...