Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Μόνο ο Νικολόπουλος και κάτι… ψιλά, λείπουν από την …γιάφκα.Τη Δευτέρα συγκροτείται, στις Βρυξέλλες, το τιμητικό προεδρείο του Κέντρου «Wilfred Martens», που αποτελεί το think tank (δεξαμενή σκέψης) για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).
Στο προεδρείο, θα συμμετάσχει συγκεκριμένος αριθμός πολιτικών του ΕΛΚ, που θεωρείται ότι είχαν σημαντική συμβολή στην διαμόρφωση και στις κρίσιμες αποφάσεις της ΕΕ. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι όλα τα κυριολεκτικά πολιτικά ναυάγια. Πρώην πρωθυπουργοί ή πρώην επικεφαλής της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ανάμεσά τους θα είναι οι πρώην πρωθυπουργοί … Αντώνης Σαμαράς από την Ελλάδα, ο καφετζής των Αζορων Μανουέλ Μπαρόζο από την Πορτογαλία (πρώην πρόεδρος της Κομισιόν), ο μέχρι τον λαιμό στα σκάνδαλα Ζακ Σαντέρ από το Λουξεμβούργο (επίσης πρώην πρόεδρος της Κομισιόν), ο δεν χρειάζονται οι ευρωεκλογές γιατί οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού Βαν Ρομπέι από το Βέλγιο (πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου), ο Καρλ Μπιλτ από τη Σουηδία και ο Πέδρο Πάσος Κοέλιο που κατάντησε την Πορτογαλία
LIDL . Στην ιδρυτική συνάντηση θα παραστούν ο πρόεδρος του ΕΛΚ Joseph Dole καθώς και ο γενικός γραμματέας του ΕΛΚ, Antonio Lopez-Isturiz.
Τη Δευτέρα, στην ατζέντα της ιδρυτικής συνάντησης θα βρεθούν το Brexit και οι μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η δημιουργία του θεωρείται σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και ανασυγκρότηση της ευρωπαϊκής χριστιανοδημοκρατίας.

Τον Μπαρόζο τον κάλεσαν ειδικά γιατί είναι σπεσιαλίστας στον καφέ. 

 

Πασίγνωστη σταρ χωρίς εσώρουχο στην Κέρκυρα!

 

 Έσκυψε και μας ξεμάτιασε αποκαλύπτοντάς μας τα πάντα όλα! [photos]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη μαθουμε ποτε τα ονοματα τους.Σιγα μην τους καλεσει η ¨΄δικαιοσυνη΄΄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...