Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Αυτός ο Αλβανός καταζητείται για τον φόνο του Καλοψιδιώτη.Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της τετραπλής άγριας δολοφονίας χθες βράδυ στην καρδιά της τουριστικής Αγίας Νάπας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι έρευνες των ανακριτών στρέφονται προς την κατεύθυνση του εντοπισμού και της σύλληψης του δεύτερου δράστη του στυγερού εγκλήματος.
Στο πλαίσιο αυτό η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του καταζητούμενου Aleks Burreli, ηλικίας 48 ετών από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος εκτελεστής και ο οποίος κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος.
Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιανδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αρχηγείου ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
Νεκροί είναι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, 51 ετών, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, 46 χρόνων και η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 χρόνων. Νεκρός είναι και ο ένας εκ των δύο εκτελεστών, 41χρονος Αλβανός, ο οποίος σκοτώθηκε από τα πυρά φρουρών ασφαλείας του Καλοψιδιώτη.
Ο φόνος έγινε σε μπαρ της Αγίας Νάπας εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών από τα οποία τραυματίστηκαν κρίσιμα ένα άτομο που συνόδευε τον Καλοψιδιώτη και ένας αστυνομικός.
Το φονικό διαπράχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του ζεύγους Χατζηευθυμίου, τα οποία γλίτωσαν από τις σφαίρες.
Η Αστυνομία εικάζει ότι υπάρχει και συνεργός των δύο δραστών. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε ήταν εκτός υπηρεσίας.
Οι έρευνες της Αστυνομίας πηγαίνουν τέσσερα χρόνια πίσω στο πενταπλό φονικό, αλλά και στη δολοφονία πριν από δύο χρόνια του πατέρα του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...