Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Θα βάλουν μπροστά το κόλπο «ισλαμική τρομοκρατία» ;Ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνουν οι 4 τους στην Ε.Ε. αυτή θα εξακολουθεί να υπάρχει ως ένα ισχυρό κέντρο εξουσίας. Είναι τεράστια τα συμφέροντα και τα ρίσκα. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ομπάμα έδωσαν το μήνυμα στην Μέρκελ.
Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου της καγκελαρίας για την 2η ευκαιρία που θα πρέπει να δοθεί στους Άγγλους.
Τι χρειάζεται όμως να μεσολαβήσει ώστε να ξεχαστεί ακόμη και από τους ίδιους τους Βρετανούς το δημοψήφισμα;
Κάτι πολύ μεγάλο. Ένα μεγάλο “τρομοκρατικό” χτύπημα ας πούμε με πολλούς νεκρούς και αμέσως μετά ένα διάγγελμα από την Μέρκελ η οποία θα υπογραμμίζει την σημασία να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη απέναντι στην Τρομοκρατία. Στην συνέχεια ένα ηλεκτρονικό δημοψήφισμα θα εμφάνιζε τους βρετανούς μετανοημένους και υπέρ της παραμονής με μυθικά ποσοστά που θα ξεπερνούσαν το 80%.
Το πιο πιθανό είναι την “δουλειά” από δω και πέρα να την αναλάβουν οι μυστικές και άλλου είδους υπηρεσίες.
Ένα πολύνεκρο χτύπημα θα άλλαζε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος… Άλλωστε ο πλανήτης σκέφτεται και λειτουργεί με τηλεοπτικά αντανακλαστικά. Θυμηθείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσκιζε τα μνημόνια και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ. Ε, κάπως έτσι θα γίνει και με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Οσο αφορά τις απειλές των οργάνων της Ε.Ε. προς την Αγγλία αυτές το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τρομάζουν όσους ψήφισαν υπέρ του brexit για να συνέλθουν το γρηγορότερο…
Από την Ιόλη ΠιερίδηΩραίο το σενάριο. Δεν θα μας παραξενεύσει διότι είναι αδίστακτοι οι ναζί, και τους χρειάζεται προς το παρόν η Αμερική για φράγμα στην Ρωσία . Τώρα πλανάτε παντού ο φόβος της εξόδου από το ευρωμαντρί, που τον έχουν καλά κατασκευάσει. Εάν φύγει η Αγγλία διαλύουν αργά η γρήγορα όλα, πράγμα που θέλουν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πηγε στην Κερκυρα για να αξιολογησει το προβλημα με τα σκουπιδια
http://www.pronews.gr/portal/20160626/ellada/elliniki-politiki/2/stin-kerkyra-o-p-koyroymplis-logo-tis-tragikis-katastasis-me-ta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...