Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Ρόδα …τσάντα… και άγρια μασαμπούκα.Σε σκάνδαλο εξελίσσεται το θέμα της ρόδας που με αφορμή τις γιορτές «εγκαταστάθηκε» στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, την Πέμπτη, ξέσπασε μάλιστα μεγάλος σάλος.

Κατά τη συνεδρίαση προέκυψαν πολλά θέματα.
Κατ' αρχάς, η ρόδα έχει εγκατασταθεί χωρίς να έχει δοθεί έγκριση από τις αρμόδιες αρχές ότι είναι ασφαλής. Γι αυτό και μέχρι τώρα -που είναι ήδη Χριστούγεννα!- δεν μπορεί να λειτουργήσει. Άλλωστε και το ότι στηρίζεται σε κοινές ξύλινες παλέτες προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία και δημιουργεί κινδύνους.

Δεύτερον, αποκαλύφθηκε ότι η ρόδα τοποθετήθηκε μεν για να λειτουργεί δωρεάν την περίοδο των γιορτών, αλλά με την προοπτική μετά τις 20 Ιανουαρίου και για τουλάχιστον δύο μήνες να λειτουργεί με εισιτήριο. Είναι φανερό ότι κάποιοι πήγαιναν μέσα στο κέντρο της Αθήνας να στήσουν με ...αέρα μια τεράστια "μπίζνα" ίσως και πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Αρκεί να υπολογιστεί ότι το εισιτήριο σχεδιαζόταν να είναι 4-5 ευρώ και η λειτουργία της ρόδας να παραταθεί ίσως και επ' αόριστον στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας από το οποίο καθημερινά περνούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και τουρίστες.


Πώς προέκυψε όμως η ρόδα και ποιοι είναι τα αφεντικά της ; Επισήμως άγνωστο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ...
ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ . ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ !!
Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Από τό 1974 καί εντεύθεν τά τρωκτικά πού λειτούργησαν καί λειτουργον υπό μορφήν κομμάτων , εταιρειών πού έφτιαξαν τά κόμματα , εργολάβων κομματόσκυλών , μιντιάρχες , Μ.Κ.Ο. , απ όλα έχει ό μπαξές , κ.ο.κ. ό κατάλογος ατελείωτος ....
Εχουν πάρει ντοκτορά στήν οικοιοποίηση δημοσίου χρήματος ,έ ναυαρχίδα τό ΠΑΣΟΚ , καί ακολουθουντων τών υπολοίπων μαργαριταριών !!
Φυσικά τό φύραμα αυτό μέ τίς ευλογίες τών Ιουδαίων τραπεζιτών καλιεργήθηκε , μέ σκοπόν νά αφαιμάξέι τήν Ελλάδα καί νά τήν οδηγήσει εδώ πού τήν οδήγησε !!
Καημένη Ελλαδίτσα , τό πού υπάρχεις μόνο σέ θαυμα οφείλεται !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...