Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Τρίτωσαν οι δολοφονίες. Nα παίρνει σειρά ο επόμενος.O Yves Chandelon, ο επικεφαλής ελεγκτής του ΝΑΤΟ οσο αφορά τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος χρήματος, έχει βρεθεί νεκρός στο αυτοκίνητό του σε ένα περιστατικό που εγείρει υποψίες.

Ο θάνατος του 62χρονου Chandelon, που μοιάζει με αυτοκτονία απο σφαίρα στο κεφάλι, συνέβη στις 16 Δεκεμβρίου. Ο Βελγικός Τύπος άρχισε να αποκαλύπτει το περιστατικό στις 21 Δεκεμβρίου καθώς η οικογένειά του, εχει υποψίες σχετικά με το θάνατό του.

Ο Chandelon είναι αριστερόχειρας, και το όπλο βρέθηκε στο δεξί του χέρι, και δεν ήταν ένα από τα τρία όπλα του Chandelon. Αυτές οι λεπτομέρειες οδηγούν σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία.

Το σώμα του βρέθηκε κοντά στην πόλη της Andenne στην περιοχή των Αρδεννών του Βελγίου 140, χιλιόμετρα από το γραφείο του στο στην NPSA στο Capellen, στο Λουξεμβούργο και 100 χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του στην πόλη της Tournai όπου πήγε να δει ένα φίλο.

H δολοφονία του Chandelon είναι η τρίτη τις τελευταίες επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή Andrey Karlov , και τη δολοφονία του ρώσου διπλωμάτη   Petr Polshikov .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι τίς συνδέει τίς τρείς αυτές δολοφονίες ...??
Τό μυστικό βρίσκεται κρυμένο εκεί στό φόρτ μίντ στά κεντρικά τής N.S.A.
Τί δέν καταλαβαίνεις ....??....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...