Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Την αρκούδα δεν την κοιτούν ποτέ στα μάτια.Αποφάσισαν να χτυπήσουν την Ρωσία μέσα στα Χριστούγεννα οι ΝΑΤΟϊκοί με τις ΗΠΑ να αναπτύσσουν αιφνιδιαστικά την 45η Ταξιαρχία Πεζικού («Thunderbird») στην Ουκρανία (εικόνες παρακάτω). Το pentapostagma.gr θα αποκαλύψει σε λίγο τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα στην Νέα Ρωσία γιατί δυστυχώς κάποιοι άνοιξαν πολεμικό μέτωπο μεγάλης κλίμακας τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ενδεικτικό του σε ποιόν ακριβώς «θεό» πιστεύουν.  
Αιφνιδιαστικά και αφού έλαβαν εκατοντάδες δυτικούς  μισθοφόρους από όλα τα μέρη της Ευρώπης και των ΗΠΑ, άφθονο πολεμικό υλικό ακόμη και UAV, οι Ουκρανοί ξεκίνησαν επίθεση στο Ντεμπαλτσέβο, κατά των Ρωσόφωνων 
Ουκρανικές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες με δεκάδες άρματα μάχης και με την βοήθεια βαρέως πυροβολικού κτυπούν ανελέητα σήμερα Παρασκευή τις θέσεις των Ρωσόφωνων
Ο ουκρανικός  στρατός χρησιμοποιεί επίσης  και εκτοξευτές πυραύλων RM70 και άλλων συστημάτων εναντίον της ρωσικής δύναμης αυτοάμυνας, καταπατώντας σαφέστατα την συμφωνία  του Μινσκ που είναι ακόμη σε  ισχύ. Οι δυνάμεις του Κιέβου που συνοδεύονται και από ναζιστικά εθνικιστικά τάγματα και εκατοντάδες Αμερικανούς και Βρετανούς συμβούλους, ενώ την εμφάνιση έκανε και το  τάγμα του Αζώφ.
Οι Ουκρανοί  χρησιμοποιούν  βλήματα μεγάλου διαμετρήματος και πυροβόλα 155 mm με  μεγάλη καταστροφική δύναμη.
Οι πληροφορίες από το πεδίο των μαχών είναι συγκεχυμένες , και ο  τοπικός πληθυσμός αναζητά καταφύγιο για να προφυλαχθεί όσο  δυνατόν καλύτερα.
Περισσότερα, εδώ κι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...