Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ουδέν νεότερο από το μέτωπο….. Λεμπιδάκη.



Λένε ότι η απαγωγή του 54χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία ίσως να λάβει σύντομα αίσιο τέλος, μιας και σήμερα συμπληρώνονται εννέα ημέρες από την αρπαγή του. Επιθυμητό είναι η κράτηση του επιχειρηματία να τελειώσει σύντομα, ώστε να μην μείνει στα ελληνικά χρονικά ως μια ακόμη απαγωγή με μεγάλη διάρκεια κράτησης του θύματος. Βέβαια, αστυνομικές πηγές λένε ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι τέτοιες ώστε να μην έχουν ως αποτέλεσμα μια μεγάλη σε διάρκεια κράτηση, όπως είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2001 με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Ζώνα, ο οποίος για δύο μήνες βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του. Οπότε …. έχουμε καιρό. Mπορεί να υπάρξει εξέληξη μετά τον... Αγιο Θωμά.
Αυτό που είναι σίγουρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων γνωρίζουν τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του «στρατηγείου» όπου βρίσκεται μια ομάδα περίπου δέκα αστυνομικών, είναι ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με υπομονή και αισιοδοξία για τη μελλοντική έκβαση. 
Ταυτόχρονα όμως  υπάρχει μια διφορούμενη είδηση που δείχνει το βάλτωμα των  διαπραγματεύσεων. Αναμένεται λένε  η κάθοδος ενός ακόμη κλιμακίου έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.Α.Σ για τον χειρισμό και την ανάλυση των μέχρι στιγμής δεδομένων στην υπόθεση της απαγωγής του 54χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία. Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο διοικητής νευραλγικού τμήματος της Ασφάλειας Αττικής, που θεωρείται ο εμπειρότερος κατά τα λεγόμενα των ίδιων των αστυνομικών διαπραγματευτής του Σώματος, ο οποίος μάλιστα, λέγεται ότι διέκοψε την άδεια που είχε πάρει, προκειμένου να έρθει στην Κρήτη και να παραμείνει όσο χρειαστεί ώστε να έχει ένα αίσιο τέλος η υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...