Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

«ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο» αλλά… καλιά στο… συνδικάτο.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ 20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».

Mια ζωή τραβά κουπι «εθελοντικά» στην γαλέρα του κεφαλαίου. Φτύστε τους…απεριόριστα. Το Κ.Κ.Ε είναι υπέρ του Ευρώ, και όχι υπέρ του εθνικού νομίσματος. Τέτοια αβάντα στο κατοχικό νόμισμα, ούτε ο ….Τζίμερος. Είπαμε, να ξεπουληθείτε κι εσείς .Τόσοι και τόσοι άλλοι έχουν ξεπουληθεί! Και δεν εννοούμε  μόνο τον Τσίπρα. Αλλά μ' εσάς η ξεφτίλα δεν έχει όρια! Είναι ποτέ δυνατόν να παλέψουμε για εθνική και οικονομική ανεξαρτησία με… ευρώ ; Αυτά σας έμαθε ο Μαρξ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Παπαρηγα 25000 χιλιαρικακια το μηνα τσιμπαει (βουλευτικες αποζημειωσεις, συνταξη απο το κομμα της συνταξη ως δημοσιογραφος) Εσενα θα σε συμφερνε απο 25 χιλιαρικα ευρω να παιρνεις δραχμες πετσινες; Για μαλακες ψαχνουμε; Κουκουε το παντοτινο κομμα του αιωνιου χαφιε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...