Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Mην έχετε αγωνία .Δεν θα μπει κανείς στο... Survivor



Ο ένας μετά τον άλλο «ξεπετάγονται» οι επώνυμοι και μη που ισχυρίζονται ότι κάνουν βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο, μιας και η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να ενισχύει τις ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» με νέους παίκτες.

Και δεν είναι μόνο φήμες από πλευράς τους, αλλά προχωρούν και σε αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media γράφοντας ουσιαστικά ότι… «έσω έτοιμοι» για εξωτικές περιπέτειες, δοκιμασίες και πολλές… καρύδες!
Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του έγκριτου  star.gr, τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσθήκη νέων συμμετεχόντων είτε στους «Μαχητές» είτε στους «Διασήμους» «δεν ευσταθούν», όπως  αποκάλυψε επίσημη πηγή από τον ΣΚΑΙ.

«Το παιχνίδι προχωράει κανονικά, ως έχει και κάθε εβδομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει αποχώρηση, προκειμένου να αρχίσουν να μειώνονται οι παίκτες και να φτάσουμε πια στο σημείο, στο οποίο ο αριθμός τους θα μείνει τέτοιος, που θα γίνουν εν τέλει μια ομάδα και τότε θα αρχίσει ο κάθε ένας από αυτούς να διαγωνίζεται ως μονάδα! Αν μπουν νέα πρόσωπα, η στιγμή αυτή θα αργήσει πολύ να έρθει και αυτό δεν γίνεται, μιας και απομένουν 2 μιση μήνες ακόμα μέχρι να έχουμε νικητή!», πρόσθεσε η πηγή μιλώντας στο
star.gr.

Και οι συνταγές για τους … άστεγους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...