Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Όσοι θέλουν πόλεμο θα μείνουν με το πουλί στο χέρι.



Η παγκόσμια τράπεζα λέει όχι, γιατί έχει μεγάλο άνοιγμα.
Η πλανητική ιμπεριαλιστική κακουργία με ηγέτιδα δύναμη τους πολεμικούς μηχανισμούς των ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τα Συρία.
Η συνταγή γνωστή: Πριν από τον βομβαρδιστικό όλεθρο ξεκινάει η τρομοκρατική προβοκάτσια, μέσα από τους πρακτορικούς μηχανισμούς των διεθνών ΜΜΕ.


Η προβοκατόρικη καταιγίδα της διεθνούς δημοσιογραφικής πορνείας που υστερικά πιπίλιζε το παραμυθάκι του βομβαρδισμού παιδιών με χημικά από τον Άσαντ, συνοδεύτηκε άμεσα με την πολεμική καταιγίδα του βομβαρδισμού της Συρίας από τους «ανθρωπιστές» δολοφόνους των ΗΠΑ.

Το προσφιλές παραμυθάκι της χειραγωγούμενης δημοσιογραφίας είναι τα «χημικά»: Χθες Ο Σαντάμ «είχε χημικά», τώρα ο Ασαντ «ρίχνει χημικά».

Η «προβοκάτσια των χημικών». Με αυτό το παραμυθάκι που, σε συντονισμό και διατεταγμένα, μας γανώνουν το κεφάλι οι προπαγανδιστές–προβοκάτορες του θεάματος και της «πληροφόρησης» (ΜΜΕ) ,την ίδια στιγμή που Τα Η.Ε δηλώνουν ότι δεν είναι σίγουροι ότι τα χημικά τα έριξε ο ΑΣΑΝΤ και κλείνουν προς την δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση . Οι ίδιοι που έλεγαν τον Τραμπ  ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ υιοθετούν την τακτική του.  
Όσο για τους μαλάκες που μιλούν για πιθανή σύγκρουση Ρωσίας- Η.Π.Α, θα μείνουν με το πουλί στο χέρι, όπως έμειναν και με το θερμό επεισόδιο Τουρκίας – Ελλάδας.
Αυτά συμβαίνουν με τους Αμερικανούς προέδρους όταν στενεύονται κάπως και καλύτερα απ’ όλους το είχε θέσει το ζήτημα ο ναύαρχος Γουίλιαμ Κρόου, λέγοντας:
«Άμα θες να είσαι σπουδαίος πρόεδρος πρέπει να κάνεις πόλεμο. Όλοι οι σπουδαίοι πρόεδροι διεξήγαγαν πολέμους.»
  


Συνήθως οι αμερικανοί κάνουν πολέμους με υποδεέστερους . Μερικές φορές την έπαθαν και μερικές βγήκαν νικητές. Οπότε να κοιμούνται ήσυχοι και οι Ρώσοι, και οι αμερικανοί, όπως μπορούμε  να κοιμούμαστε και εμείς ήσυχοι από την «Τουρκική απειλή».

Δεν έχουν καταλάβει τα αιώνια βλήματα ότι την πανωλεθρία και την καταστροφή της χώρας δεν μας την έκαναν οι «μουσουλμάνοι τούρκοι»,  αλλά οι «χριστιανοί ευρωπαίοι».

Η αρχιπουστάρα  Ντάισενμπλουμ  το παλιορεμάλι ο Γιούνκερ, ο αρχιναζί Σόιμπλε και η Μερκελ δεν είναι μουσουλμάνοι , αλλά “χριστιανοί σύμμαχοι”.
 
Έχουμε λοιπόν μια μήνυση που κατέθεσε η ίδια η Γη εναντίον της Ανθρωπότητας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά δε βλέπω να προλαβαίνει να γίνεται δίκη γιατί περιμένει την απόφαση του Παρασκευόπουλου. Ποιος να δικάσει άλλωστε τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τα υπόλοιπα καθάρματα; «Αφόδευε εντός» που θα έλεγαν κι οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι.
Αλλά αγάπη μου, φταις και συ. Όταν δίνεις εξουσία σε «Κούλη» δεν ξέρεις τι θα γίνει; «Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα». Μη στο μεταφράσω, τα πιάνεις τα πονηρά νοήματα. Σ’ άλλα χωλαίνεις.

Άμα θέλει ο ιμπεριαλιστής να κάνει πόλεμο θα κάνει. Τον πόλεμο τον αρχίζει ένας. Ότι κι αν κάνει ο άλλος. Δύσκολα σταματάει όμως. Αν κι όπως το πάνε, μάλλον αυτός θα είναι ο τελευταίος για... τεχνικούς λόγους. Δεν πρόκειται να μείνουν και πολλοί. Κάτι κατσαρίδες, κάτι σκορπιοί, κι ο Μητσοτάκης (φυσικά), ο Επίτιμος. Που δεν τον πιάνει τίποτα! Ούτε καν η γρίπη, κι αυτή τον αποφεύγει.

Πριν λοιπόν διαλυθεί το χημικό αέριο στη Συρία έβγαλαν τα συμπεράσματα στο ΝΑΤΟ. Είχαν κάνει κι άσκηση εδώ στην Ελλαδάρα! Μη χάσει η Καμμένη μπανανία μας την ευκαιρία να χωθεί κι άλλο στα περιττώματα. Ότι θέλουν τα «γεράκια». Και τα «κοράκια», κι αυτά όρνεα είναι.

Πως ήξεραν όμως ότι θα πέσουν χημικά κι έκαναν ασκήσεις από πριν; Έλα μου ντε! θα τους το ‘πε ο Παΐσιος μωρέ, σε όραμα. Να βγει κι η προφητεία. Να πάρουμε και τα Καμμένα αόρατα F35 να γίνουν αόρατες οι συντάξεις, να δικαιωθεί κι ο άλλος προφήτης, ο Λεβέντης. Προφήτης, κοπρίτης... δε βαριέσαι, ο μισθός του βουλευτή να υπάρχει και άλλα βρίσκονται. Πληρώνουν τα κορόιδα.

Αφού πάμε για Αρμαγεδδώνα πριν μας την πέσει ο «βράχος» της ΝΑΣΑ δεν αρχίζουμε τη συνουσία όλοι μαζί; Κάντε sex ακόμα κι αν γίνει πόλεμος, τουλάχιστον να πάμε ευχαριστημένοι. Να ξεχάσουμε και την πείνα μας δηλαδή. Τον Σπαλιάρα και τον Τσατσόπουλο δεν τον βάζουμε στο κόλπο, γιατί θα μας πηδήξουν όλους, και θα πάμε παρθένοι στον άλλο κόσμο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το ρυπαρογραφημα δεν το εχει γραψει ο γνωριμος σχολιαστης-αρθρογραφος του Ιχνος, δεν εχει καμμια σχεση ουτε στο υφος ουτε στον τροπο εκφρασης, σε αναγνωστες του Cosmopolitan μαλλον νομιζει οτι απευθυνεται αυτος που το συνταξε.

Ανώνυμος είπε...

Συνεταξε (διορθωση)

Ανώνυμος είπε...

Και όμως είναι η πικρή αλήθεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...