Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Γιαούρτι δεν υπάρχει στο Ηράκλειο;



Στιγμές έντασης σημειώθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», στην οποία ομιλητής είναι μεταξύ άλλων  ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Συγκεκριμένα, μία μικρή ομάδα πολιτών βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς», αντιδρώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, και με αφορμή την παρουσία του μέλους της ομάδας προδοτών Δ.Τζανακόπουλου, στην εκδήλωση, καταφέρθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως "προδότες" και "προσκυνημένοι" εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την "Ξαστεριά".
Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και Συριζοκόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. "Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων" μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές - σε ρίμα - και κατά του Σπύρου Δανέλλη ("Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη","Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει" ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΎΡΙΖΟΘΟΛΟΥΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ . ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ .......

Ανώνυμος είπε...

Γιαούρτι υπάρχει στό Ηράκλειο , αλλά τό δέσμευσε τό ΑΛΗΤΟ-ΠΑΣΟΚ μή καί τό πετάξουν οί κρητικοί στόν ΑΛΗΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ . Εδώ στήν Κρήτη όλα αυτά τά χρόνια τό ΑΛΗΤΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μεγάλη ζημιά στόν κρητικό επαναστατισμό, όπως ήταν ή επιθυμία τών ταλμουδοσιωνιστών εβραίων. Τά συμπεράσματα τού γιατί , δικά σας !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...