Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Δηλαδή...αλανιάρα...κότα.


Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, τονίζοντας, μάλιστα, ότι «αν παραμείνει η ΚΟ και εγώ είμαι ο πέμπτος, βεβαίως δεν θέλω να τους κάνω τέτοια ζημιά και καταργηθεί με την αποχώρησή μου η ΚΟ. Αν εξαρτάται από εμένα να παραμείνουν πέντε στους ΑΝΕΛ θα παραμείνω μέχρι πέρατος της εντολής και μετά θα δείξει»
 Ωστόσο, σε περίπτωση διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματος, ο κ. Ζουράρις δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος, «ελευθέρας βοσκής».
Κατά τα λοιπά, ο Ζουράρις επανέλαβε ότι θα στηρίξει τα κοινωνικά νομοσχέδια της κυβέρνησης υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα ψηφίσει οτιδήποτε αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ.
Τέλος, για τα περί εκβιαζόμενου πρωθυπουργού ο κ. Ζουράρις ισχυρίστηκε ότι ο μόνος εκβιασμός γίνεται από τον ξένο παράγοντα και είπε ότι ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσει την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς αυτό αποτελεί περισσότερο τεχνικό θέμα.

Στο άλλο απόκομμα ....

Ο Λεβέντης  χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό σωματείο τις διαδικασίες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κίνηση των «έξι» προθύμων να στηρίζουν χωρίς πολιτική αξιολόγηση τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης είναι αχαρακτήριστο πολιτικά.
Όσον αφορά τις δηλώσεις και τις τηλεοπτικές παρουσίες της βολευτού Θ. Μεγαλοοικονόμου, ο Λεβέντης δήλωσε ότι στο μέλλον δεν θα ασχοληθεί με τα όσα λέει και πράττει η κα Μεγαλοοικονόμου, πρόσθεσε όμως με έμφαση :«Είναι αχάριστη, με παρακαλούσε γονατιστή για να την βάλω στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών ορκιζόμενη ότι θα είναι πιστή στις αξίες και αρχές του κόμματος. Αμφιβάλλω δε εάν έχει ψηφίσει και τον ίδιο της τον εαυτό, αφού ήταν υποψήφια στην Β΄ Πειραιά και ανήκει σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Όσοι πρόδωσαν την Ένωση Κεντρώων, ένα τίμιο και καθαρό κόμμα, θα τιμωρηθούν την ημέρα των εκλογών και θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη».

Η μαλακία σου ρε Λεβεντη σπάει κόκαλα. Άντε να πας στο σπίτι σου. Όποιος σε παρακαλάει  γονατιστός για υποψήφιος δεν τον βάζεις πουθενά γιατί είναι ξεφτίλας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...