Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κλασικός κλεπτοπασόκος μυρίστηκε φαγοπότι....


Οπότε...κωλοτούμπα.


Ήταν προσχεδιασμένη η ένταξη του κλασικού κλεπτοπασοκτζή Θάνου Μωραΐτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και είχε παραιτηθεί κατακεραυνώνοντας τη Φώφη Γεννηματά.  Ο  πρώην βουλευτή και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας με πολιτικό τυχοδιωκτισμό, οποίος μπήκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας το υφυπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στη θέση του κ. Μαυραγάνη. Εκεί θα βρει έναν ακόμη προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.
 Ο  Μωραΐτης προέρχεται από το βαθύ τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ αφού πριν εκλεγεί βουλευτής και γίνει παπανδρεϊκός, ήταν κι αυτός δεξί χερί του Ακη Τσοχατζόπουλου ως Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών της παντοδυναμίας του και ασφαλώς «καρπώθηκε» κάμποσα απο τα 16 δίς του Τσουκάτου.  
Το 2015 πήγε στο ΚΙΔΗΣΟ και στη συνέχεια επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ ως στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.
Τον περασμένο Δεκέμβριο με επιστολή που έστειλε στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωνε ότι δε θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, αναφέροντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε ότι η παράταξή του είναι σε οριακό σημείο, τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει υπέρμαχος ενός προοδευτικού πόλου και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι «παρά τις καλές προθέσεις, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα των πολιτών για μια αυτόνομη πολιτική ταυτότητα».





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο Εβραϊκό ...

Ανώνυμος είπε...

Θα γραψω κατι το οποιο μονο ο Ιχνος θα καταλαβει για τους αλλους δεν μπορω να κανω κατι.
Τη δεκαετια του 80 ειχαμε το διπολο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.
Μετα απο πολλα χρονια που δεν τραβουσε αλλο αυτο το διπολο επρεπε να εφευρεθει νεο διπολο.
Και να που τους βολεψε το διπολακι "Δημοκρατικο τοξο" εναντι "Εθνικιστων"
Μια χαρα το δουλευουν το ποπολο οι μυστικες υπηρεσιες, τετοια χαιβανιτιδα σε ενα τετοιο τελειωμενο λαο δεν εχει ξανα υπαρξει.
Καλη αποστειρωση στα θολωμενα μυαλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...