Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ποια Νότια Μακεδονία βρε ανιστόρητε Αρνιακέ;




Μετά την Ερτ 3 όπου δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ χαιρέτισε τον κόσμο λέγοντας γεια σας από τα σύνορα της Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας σήμερα ο μετεωρολόγος του Αντ1 Τάσος Αρνιακός αποκάλεσε στην παρουσίαση του δελτίου καιρού την Μακεδονία ως Νότια Μακεδονία.

Tώρα θα μας πείτε εδώ κατάπιαμε το λαθρομετανάστες, και τους αποκαλούμε πλέον σχεδόν όλοι, σκέτο Μετανάστες. Αυτό δεν θα καταπιούμε;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ανιστορητος και διαφορες αλλες δικαιολογιες, σε εντεταλμενη υπηρεσια ειναι ολοι τους.
Δεν τον βλεπεις, ετοιμος για το τριτο νεκροταφειο ειναι και εκει στην κονομα, δεν αφηνουν μερα να περασει. Κυνηγουν τα φραγκα μεχρι να τους βγει η ψυχη. Συνταξιουχος ειναι ο παλιοπουστας και εκει, εκει στα φραγκα. Εεις δει καμμια πουτανογρια να αφηγειται παραμυθια στα εγγονια της να τα συμβουλευει; Ολες το βαμμενο μαλλι στο κινητο απανωτα τηλεφωνα και η τηλεοραση μονιμα ανοιχτη.
Αυτη ειναι η ζωη τους. Κουτσομπολιο πουτανια χαιβανιτιδα ζωδια το μαλλι και αερολογιες, ενα καρο μαλακιες ξεστομιζουν και πανε και ψηφιζουν τα ιδια και τα ιδια μουνοπανα καθε φορα. Και μετα κλαιγονται οτι τους κατεστρεψαν. Οχι αυτους που ψηφισαν, οι αλλοι. Παντα οι αλλοι φταινε.
Οι δικες τους επιλογες ειναι αθωες περιστερες. Δεν πανε να γαμηθουν οι σκατογεροι και οι πουτανογριες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΗ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΜΠΑΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, μην βιάζεσαι οσφυοκάμπτη δημοσιογραφάκο η "συμφωνία των Πρεσπών" δεν έχει τελειώσει ψηφίστηκε "το προσύμφωνο των Πρεσπών" μετά την αλλάγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ και μένει η ψήφιση του "συμφώνου εισδοχής στο ΝΑΤΟ", με το ως άνω όνομα ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ) ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ FYROM-ΠΓΔΜ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΜΩς ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΟΣ. Έτσι όπως τα έκανες είναι σαν να μας λες πως συστρατεύεσαι με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Καρατζαφερηs:Και το Βορεια"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"Δεν ειναι Κακο!...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...
www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_760.html

Απιστευτοs Ταληροφονιαs ο Καρατζαφερηs...Μεχρι και σομπεs απο την"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"Διαφημιζει απο το καναλι του...Ρε τα λεφτα να πεφτουν κι απ'οπου ναναι...!!!
greekvoices.blogspot.com/2013/10/blog-post_3828.html

Master Quiz:το καταδικασμενο οφσοροδοξο χαζοχαρουμενο μπισμπικι ο ερωτυλοs σεβασμιοs γερονταs βαψωμαλλιαs παρ'ολιγο διγαμοs τηs αννουλαs..
α)το πραμα-πραματι;
β)ο ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ;
γ)ο καθετηραs;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...