Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ελεύθερος και ο Κορκονέας.


«Αέρα ελευθερίας» αναπνέει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, οπότε βγήκε από την φυλακή, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.
Ο πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τον θάνατο  του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, αφέθηκε ελεύθερος, μετά από την απόφαση του Εφετείου, την Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία, «έσπασαν» τα ισόβια με τα οποία είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως και, βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ, του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 13 ετών.
Συνυπολογίζοντας την ποινή που έχει εκτίσει ήδη και τα μεροκάματα που έκανε στις Φυλακές, ο Κορκονέας απέκτησε μετά την απόφαση του Εφετείου δικαίωμα αποφυλάκισης, το οποίο «απολαμβάνει» από νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Όλα αυτά, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, για «κύκλο αντιδράσεων» και επεισοδίων, μετά την απόφαση του Εφετείου, με επίκεντρο τα Εξάρχεια και το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από την σφαίρα που έριξε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.


Σειρά να παίρνει ο φαρμακοχέρης με τον Ξηρό.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τό Γρηγορόπουλο τόν έφαγε ή C.I.A. Ο Κορκονέας πυροβολούσε εκείνη τή στιγμή αλλά πρός άλλη κατεύθυνση . Ο Γρηγορόπουλος είχε μαζί του τσάντα πού είχε όπλο μέσα , αυτό τό κρύβουν γιατί έτσι .....................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...