Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Τα καπνιστά λουκάνικα και τυριά επιτρέπονται;





Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους,  εντατικοποίηση των ελέγχων όπως και η εφαρμογή κυρώσεων για τους παραβάτες, με τη δραστική συμμετοχή και της Αστυνομίας, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής για καταγγελίες σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο αποτελούν τα βασικά σημεία της Μητσοτάκιας αντικαπνιστικής... εκστρατείας. Ενεργοποιεί πλέον όλον τον ελεγκτικό μηχανισμό, όπως τροχαία, δημοτική αστυνομία, λιμενικό, Περιφέρειες, Επιθεωρητές Υγείας, αλλά και εντάσσοντας σε αυτόν με καθοριστικό ρόλο την Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με το νόμο το κάπνισμα απαγορεύεται σε:
-νοσηλευτικά ιδρύματα όλων των ειδών και των βαθμίδων,
εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά προτεραιότητα: παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ειδικά σχολεία, δευτεροβάθμια εκπαίδευση όλων των τύπων, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χώροι παροχής κάθε είδους τεχνικής εκπαίδευσης, χώροι παροχής παντός τύπου ιδιωτικής εκπαίδευσης,
χώροι αθλητικών εγκαταστάσεων,
-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφέ)
-κέντρα διασκέδασης, κλπ.
Καταληκτικά, σημειώνεται ότι τα πρόστιμα που προβλέπονται πάντως από τον παλαιό νόμο είναι ιδιαιτέρως τσουχτερά, τόσο για τους καπνιστές, όσο και για τους καταστηματάρχες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη μας πηγαινετε και πολυ κοντρα γιατι ετσι και κανουμε αποχη ενα μηνα εμεις οι καπνιστες απο το τσιγαρο θα πανε τα καυσιμα στα πεντε ευρω το μισολιτρο.
Μετα τους καπνιστες σειρα θα εχουν τα ψητοπωλεια, το σπιτικο μπαρμπεκιου γιατι θα ρυπαινουν το περιβαλλον με διοξειδιο του ανθρακα.
Μετα καλο θα ειναι να απαγορευσουμε τους παχουλους και τις παχουλες γιατι θα ειναι αντιαισθησιακοι ως προς το θεμιτο σωματοτυπο και θα ρεπουν προς ασυμφορες για το κρατος νοσηλευτικες δαπανες.
Μετα θα θεσπισουν ειδικους περιορισμενους χωρους οπου θα μπορει το ποπολο να κανει τα μπανια του στη θαλασσα για να μη μολυνει ασκοπα τις ακτες,
Μετα θα ειναι υποχρεωτικη η κινηση στις πολεις το πολυ μεχρι τις εννεα το βραδυ για να μην επιναρυνουμε με ασκοπες μετακινησεις το περιβαλλον.
Μετα θα ειναι υποχρεωτικα τα καθε λογης εμβολια για να προστατευθει προληπτικα το ποπολο και οποιος αντιδρα να διωκεται ως εγκληματιας κατα της δημοσιας υγειας.
Και μετα εμεις θα σας επιβαλλουμε τι θα τρωτε ποτε θα τρωτε γιατι ειμαστε Παγκοσμιοποιημενοι Δημοκρατες και εργαζομαστε για την ευημερια των πολιτων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πειραματα τών παγκοσμιοποιητών γιά νά δουν πως τα αντιμετωπιζουμε και τα ξεπερνάμε γιατί θά τά λάβουν υποψι στο σχεδιασμό της εποχης του ψευτομεσσία τους !!
Ολος ο πλανήτης υποφέρει γιά την έλευση αυτης της λουγκρας του ψευτοπαπαρα μεσσία τών εβραίων .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...